Į Džiuljetos vaidmenį pretenduojanti Nota prabilo apie širdies reikalus

Šeštadienį TV3 eteryje – muzikinio šou „Romeo ir Džiuljeta“ antroji laida, kurioje pasirodymus vertins ne tik komisija, bet ir žiūrovai. Viena jauniausių projekto dalyvių – 16-metė Nota publiką bandys pavergti savo mėgiamos atlikėjos Alinos Orlovos dainos interpretacija. Scenoje ji vengs puošnių drabužių ar aukštakulnių – be jų jaučiasi saugesnė. O gerai jaustis merginai šįkart ypač svarbu, nes laidos tema – itin provokuojanti.

Atlikėja Nota mėgins pavergti žiūrovus savo nuoširdumu.<br>TV3 nuotr.
Atlikėja Nota mėgins pavergti žiūrovus savo nuoširdumu.<br>TV3 nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Sep 27, 2013, 1:26 PM, atnaujinta Feb 21, 2018, 5:50 PM

Viljamo Šekspyro eilutė „O mano lūpų nuodėme saldžioji“ antrosios „Romeo ir Džiuljeta“ laidos dalyviams diktuos žaidimo taisykles: jų pasirodymai turės būti seksualūs, gundantys, kupini aistros.

Jaunyste žydinčiame Notos pasaulyje gal dar ir nebuvo audringų išgyvenimų, bet ji tiki šį bei tą suprantanti iš dainų. „Aš esu labai lyriška, man gražu liūdnos dainos apie meilę. Nors dar ir ne visus jausmus spėjau pažinti, iš dainų galbūt nutuokiu, kas tai yra“, – paaiškina Nota, rimtai pretenduojanti į bemaž savo vienmetės herojės – Džiuljetos vaidmenį.

„Tai pirmas projektas, kuriame dalyvauju. Žinojau, kad reikės daug dirbti, kiekvienam pasirodymui labai ruošiuosi. Mane vienodai gerai motyvuoja ir pagyrimai, ir kritika. Džiugina, kai pajuntu, kad ne tik man patinka tai, ką darau. Kai išgirstu gerus atsiliepimus, suvokiu, kad reikia palaikyti ritmą, nepaleisti to ir eiti į priekį, tobulėti. O kai pasako, kas buvo blogai – sutelkiu dėmesį į tai, kad ištaisyčiau klaidas“, – pasakoja Nota.

Muzikos šou „Romeo ir Džiuljeta“ komisija jau įsiminė 16-metę, dainuojančią basomis. „Man tai tinka prie įvaizdžio, – šypteli mergina. – Neįsivaizduoju savęs su aukštakulniais, išsipusčiusios. Realybėje nesipuošiu, basa jaučiuosi saugesnė. Bet jeigu komisija lieptų pasikeisti – klausyčiau. Rastume sprendimą, kaip pasirodyti. Tik svarbu nepamesti savo norų, įsitikinimų.“

Šeštadienį ji atliks grupės „Siela“ sukurtą, o taip pat A.Orlovos atliktą dainą „Sielos sala“. Tai – ne vienintelis kitų autorių kūrinys, kurį Nota puikiai interpretuoja. Jos naujausias kūrybinis projektas – „Repeticijų dienoraštis“. Jame jaunoji atlikėja savaip atlieka pasaulinę šlovę pelniusias dainas, pavyzdžiui, Adelės „Love Song“. „Norėjau parodyti, kaip aš tą galiu atlikti, parodyti savo repeticijas. Gimė idėja padaryti tokius „užrašus“. Sulaukiau gana daug pagyrų. Tai – stiprus postūmis toliau stengtis“, – teigia Nota.

Kaip jos kūrybines pastangas artimiausioje laidoje įvertins „Romeo ir Džiuljetos“ žiūrovai? Ir ar šiai projekto dalyvei komisija „išrašys“ aukštakulnius? Visi atsakymai – jau šeštadienį, 19 val. muzikiniame šou „Romeo ir Džiuljeta“.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.