LNK žiniose – nauja sporto vedėja A.Žukaitė–Nalivaikienė

Jau penktadienio vakarą LNK televizijos vakaro žiniose sporto naujienas praneš nauja vedėja – sporto žurnalistė Asta Žukaitė–Nalivaikienė.

Naujoji sporto žinių vedėja A.Žukaitė-Nalivaikienė.<br>LNK nuotr.
Naujoji sporto žinių vedėja A.Žukaitė-Nalivaikienė.<br>LNK nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2013-09-27 12:03, atnaujinta 2018-02-21 17:55

„Tai – žingsnis į priekį mano karjeroje, iššūkis ir kartu malonumas, atsakomybė prieš visus sporto gerbėjus. Nuo šiol dirbsiu didelio TV kanalo naujienų laidoje ir su nekantrumu laukiu pirmo susitikimo su žiūrovais“, - sako šio vakaro debiutui besirengianti Asta.

Į televiziją žurnalistė grįžta po metų pertraukos, vos prieš porą dienų parvažiavusi iš Europos krepšinio čempionato Slovėnijoje, kuriame praleido tris savaites.

„Tai buvo čempionatas, kuris labiausia atitinka Marijono Mikutavičiaus „Tris milijonus“ – buvo ir kančios, ir sukrėtimų, ir tikro kraujo, ir tikro atsidavimo, ir pergalės akimirkų, bet čempionais vis dėlto netapome. Tiek daug visiems teko išgyventi – jausmų, emocijų - ir žiūrovams, ir mums, žurnalistams.

Per čempionatą Asta su fotografu Tomu Tumalovičiumi sėdo ant motociklo ir skriedami ant jo filmavo, fotografavo Slovėniją, Lietuvos rinktinę, sirgalius ir čempionato užkulisius. „Daug pamačiau važiuodama motociklu per Slovėniją – grynas oras, nuostabi šalis ir puiki atmosfera“.

Dabar, atslūgus čempionato aistroms, žurnalistės laukia kiti krepšinio sezono renginiai – LKL, „Eurolyga“, apie kuriuos ji pasakos LNK sporto žiniose. Tačiau ji žada nepamiršti ir mažiau populiarių sporto šakų.

Kitąmet LNK transliuos Sočio olimpinių žaidynių atidarymo ir uždarymo ceremonijas, o Astos svajonė- pamatyti dailiojo čiuožimo olimpines varžybas. „Vaikystėje čiuožiau, todėl šiai sporto šakai jaučiu ypatingą meilę, turi savo dailiojo čiuožimo favoritą – japoną Daisuke Takahashi, esu gyvai stebėjusi pasaulio ir Europos dailiojo čiuožimo čempionatus, teliko išvysti tai, kas vyksta ant ledo olimpiadoje. Juk čiuožimo varžybų per metus – vos kelios. Tikiuosi, kad mano svajonė netrukus išsipildys“.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.