„Auksinį balsą“ teko palikti E.Jennings

Šį šeštadienį LRT muzikinio projekto „Auksinis balsas” dalyviai kovo dėl išlikimo. Roko vakaras buvo lemtingas vienam iš aštuonių projekte dalyvaujančių atlikėjų – mažiausiai komisijos ir žiūrovų balsų gavęs vokalistas paliko projektą. Gražiausius roko kūrinius dalyviai atliko gyvai pritariant orkestrui ir vienam geriausių Lietuvoje roko gitaristų Tomui Varnagiriui.

E.Jennings - pirmoji, kuriai teko palikti "Auksinį balsą".
E.Jennings - pirmoji, kuriai teko palikti "Auksinį balsą".
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Sep 28, 2013, 9:54 PM, atnaujinta Feb 21, 2018, 4:50 PM

Jis su komisijos nariu, Lietuvos valstybinio simfoninio orkestro pirmuoju smuiku Zbignevu Levickiu nusilenkė klasikai: atliko ištrauką iš Antonio Vivaldi „Metų laikų“. Tik roko stiliumi.

Primename, kad dėl „Auksinio balso“ titulo varžosi Girmantė Vaitkutė, Jokūbas Bareikis, Erica Jennings, Liudas Mikalauskas, Evelina Sašenko, Jeronimas Milius, Šorena ir Germanas Skoris.

G.Vaitkutė surinko daugiausia balsų specialiame lrytas.lt balsavime. Jai portalo skaitytojai padovanojo papildomą tašką, kuris buvo pridėtas sumuojant komisijos vertinimą ir žiūrovų balsus.

Praėjusioje laidoje prasčiausiai komisijos įvertinta E.Jennings, Tačiau bendroje žiūrovų ir komisijos lentelėje paskutinis liko G.Skoris.

Scenoje pirmoji pasirodė šiek tiek prikimusi G.Vaitkutė. Ji atliko „Queen" dainą.

„Štai pavyzdys, kad nereikia jokių papildomų efektų ir pakanka vien balso", - įvertino dešimtuku jos pasirodymą komisijos narė Zita Kelmickaitė.

Girmantė iš viso pelnė 40 balų Tai aukščiausias įvertinimas.

Šorena išlikimo vakarui pasirinko „The Cranberries“ dainą. Dainos finale atlikėja "pakirto" kulka. Komisijos narė Nomeda Kazlaus tokį teatrališką Šorenos pasirodymą įvertino devyniais ir pasiūlė pasitarti su vokalo pedagogu bei palinkėjo rinktis lyriškus kūrinius. Iš viso Šorena pelnė 37 balus.

Romantišką dainą atlikęs J.Milius sužavėjo N.Kazlaus, kuri įvertino jo pasirodymą dešimtuku. „Mes matome aistringą, romantišką, tikrą roko žmogų", - paantrino Z.Kelmickaitė, taip pat įvertinusi J.Milių dešimtuku.

Z.Levickis turėjo Jeronimui pastabų, tačiau vis tiek įvertino aukščiausiu įvertinimu. Iš viso J.Milius susižėrė 40 komisijos balų.

Savo grupės kūrinį atliko G.Skoris, sužavėjęs komisiją ir gavęs 39 balus. „Jaučiasi, kad daina parašyta jauniems žmonėms. Bet aš nebūsiu kaip avelė ir skirsiu kitokį balą", - sakė Z.Kelmickaitė, vienintelė iš komisijos narių įvertinusi G.Skorį devynetuku.

Praėjusioje laidoje prasčiausiai komisijos įvertinta E.Jennings šį kartą išjudino komisijos narius, kurie šėlo pagal jos atliekamą dainą.

„Erica jūs - kaip maža princesė, nusileidusi tarp rokerių. Bet man visai patiko", - teigė N.Kazaus.

V.Lukočius pavadino Ericą labai drąsia ir vien už ryžtą parašė jai dešimtuką. Iš viso E.Jennings gavo 38 komisijos balus.

Po Ericos ant scenos lipo J.Bareikis, atlikęs „Whitesnake“ kūrinį „Here I Go Again".

„Kai dainavo Jokūbas, man patiko, ką kalbėjo jo kūnas. Tačiau ką kalbėjo balsas - nelabai patiko", - devynetu pasirodymą įvertino Z.Kelmickaitė.

Pastabų J.Bareikiui turėjo ir N.Kazlaus. Ji įvertino Jokūbą aštuonetu.

V.Lukočius pagyrė Jokūbo skonį pasirenkant dainą, tačiau įvertino jį tik devynetu. Iš viso J.Bareikis gavo 35 komisijos balsus ir atsidūrė komisijos balų lentelės pačioje apačioje.

E.Sašenko savo įvaizdžiu ypač sužavėjo Z.Levickis, parašęs jai dešimtuką. Romantiškas roko atlikimas pavergė ir Z.Kelmickaitę bei kitus komisijos narius. Iš viso E.Sašenko gavo 40 komisijos balus.

Paskutinis ant scenos lipo L.Mikalauskas, atlikęs specialiai jam prieš kelias dienas parašytą kūrinį. Z.Levickiui kūrinys priminė blokados laikus ir parašė jam dešimtuką. Kūrinys nepatiko Z.Kelmickaitei. Ji skyrė Liudui tik septynetą. Iš viso L.Mikalauskas pelnė 36 komisijos balus.

Žiūrovų simpatijų per visą transliaciją daugiausia pelnė G.Skoris. Tačiau pačioje transliacijos pabaigoje į priekį įsiveržė L.Mikalauskas. Mažiausiai žiūrovai palaikė E.Jennings.

Bendroje lentelėje pirmąją vietą užėmė L.Mikalauskas. Antroje vietoje - J.Milius, trečioje - J.Bareikis. Paskutinę vietą užėmė ir projektą paliko E.Jennings.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.