„X Faktoriaus“ startas – juokeliai, liūdesio ašaros ir duše susibūręs vaikinų duetas

Sekmadienio vakaras – ypatingas TV šou „X Faktorius“ gerbėjams. TV3 eteryje startavo antrasis šio visame pasaulyje populiaraus muzikinio reginio sezonas. Jame – pirmieji į šou patekti norintys dalyviai, kuriuos teisėjų ketvertas egzaminavo Klaipėdoje. Jau pirmame šou netrūksta linksmų akimirkų – nuo merginos, kuri prisipažino dainininkės karjeros atsisakiusi dėl išnirusio žandikaulio, iki vaikinų dueto, godžiai kabinančio merginas.

Linksmuolių vaikinų duetas pelnė keturis "taip".
Linksmuolių vaikinų duetas pelnė keturis "taip".
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Sep 29, 2013, 9:23 PM, atnaujinta Feb 21, 2018, 4:31 PM

Viltis akyse, o scenoje – ir geri, ir juokingi pasirodymai. Toks pirmasis šio sezono „X Faktoriaus“ vakaras.

Pirmoji į sceną žengusi Laura Povilaitytė prasitarė anksčiau svajojusi dainuoti „La Scala“ teatre, o dabar norinti atidaryti savo barą. Jos balsas komisijai tikrai patiko.

„Norėčiau užmigti ir kilti su jūsų muzika“, - sakė M.Mikutavičius.

Kitas atrankos dalyvis Mantas komisiją bandė papirkti M.Mikutavičiaus hitu, tačiau įspūdžio nepadarė. „Niekada nemaniau, kad mano dainos – tokios šūdinos“, - išgirdęs vaikino versiją, rėžė M.Mikutavičius.

Merginų duetas Indrė ir Viktorija sulaukė S.Urbonavičiaus pastabų, kad primena duetą „t.A.T.u.“, o M.Mikutavičius jas ragino elgtis kaip „šuniukus, kurie gavo laisvę ir laksto kaip be galvos“. Tačiau merginos pateko į kitą etapą.

Mažiau pasisekė 20-metei iš Plungės Gintarei. Ji iki ašarų prajuokino komisiją, prisipažinusi, dėl ko metė viltis apie profesionalias dainavimo studijas.

„Išniro žandikaulis“, - prisipažino mergina. Juokas jai vis dėlto nepelnė kelialapio į kitą etapą.

Judri, energinga ir pasitikinti savimi Sandra dainavo savo kūrinį apie meilę. Dainavimas – ne stiprioji jos pusė, nusprendė komisija, bet Marijus ragino ją praleisti į kitą etapą, net jei dėl to reikėtų keisti taisykles. „Sukurtume projektą „Linksmai kalbu beleką“, - ragino Marijus, bet galiausiai komisija pasakė „ne“.

Roberta į filmavimą atėjo su mažyle seserimi, tačiau tai nesugraudino šou rengėjų – komisija Tinos Turner hitą dainuoti bandžiusiai merginai pasakė griežtą „ne“, mergina apsipylė ašaromis, vedėjui Martynui Starkui teko ją raminti.

Pirmuoju vakaro atradimu tapo aktorius, renginių vedėjas Simas Buziliauskas. Kostiumu pasidabinęs vyras sugebėjo užvesti publiką.

„Tai buvo tikrai įdomu stebėti“, - pripažino S.Urbonavičius – Samas. „Tu sudarai protingo vyro įspūdį, tokio, kuris atrodo protingas moterims, nors toks nėra. Aš tuo irgi naudojuosi“, - juokėsi M.Mikutavičius.

Tris komisijos „taip“ pelnęs Simas žengė į kitą etapą.

Galingo balso savininkė Ugnė tiesiog užhipnotizavo komisiją. Padainavusi Lanos Del Rey hitą, ji surinko keturis „taip“ ir užtikrintai žengė į kitą etapą.

Septyniolikmetis Vladas buvo taikliai apibūdintas Rūtos Ščiogolevaitės – ne pats profesionaliausias vokalistas, tačiau turi kažką, kas neerzina ir verčia susidomėti.

Stingo dainą atlikęs vaikinas pelnė komisijos simpatijas.

Pirmojo šou keistuolio etiketę pelnė Andrius Astrauskas. Muzikanto karjeros siekti norintis, Norvegijoje kurį laiką dirbęs vaikinas padainavo „Rondo“ hitą „Sudie, Eliza“ - bet nelabai sėkminga.

„Mane uždarytų į kambarį ir po trijų valandų rastų pasikorusį“, - kiek nejautriai pasirodymo efektą apibūdino M.Mikutavičius. Andriui durys į kitą etapą užsitrenkė.

Aušrinė prasitarė, kad draugai ją vadina lietuviškąja Beyonce, tačiau pasirodymui pasirinko Bobo Dylano dainą, kurią atlieka ir populiarioji Adele.„Tu išsiskyrei šiame filmavime savo neeiline kultūra ir nuostabia ramybe“, - gyrė R.Ščiogolevaitė. Mergina žengė į kitą etapą.

„Nuo Radžio iki AC/DC“, - savo muzikos stilių apibūdino Lino ir Ovidijaus duetas, pasigyręs, kad „susibūrė duše“.Ovidijaus Vyšniausko „topą“ „Išdalinau“ užplėšę vaikinai išprovokavo S.Urbonavičių ir S.Prūsaitį pamėgdžioti jų numerį. "Kai esate įdėję tiek darbo, negėda susikibti rankomis, nes tai yra menas", - juokėsi S.Prūsaitis.

"Jūs esat "afigieni", - pripažino R.Ščiogolevaitė. Vaikinai surinko keturis "taip".

Automobiliais prekiaujantis verslininkas Egidijus sceną vadina šventove, kuri jaudina. „Čia turi atiduoti visą save“, - drąsinosi vyras.

„Jūsų pavaldiniai nesišaipys, kad čia pasirodėte?“ - klausė M.Mikutavičius. „Tegul tik pabando“, - atrėžė Egidijus.

„Įrašytum kompakčiuką su tokiomis dainomis – visas automobilių turgus klausytų“, - aistringai savo kūrybos dainą padainavusį vyriškį pagyrė S.Urbonavičius.

„Jei jus išvarytume, atrodytų, kad išvarėme labai gerą, mielą dėdę, kuris dar ir dirba su automobiliais, o tai visada paranku“, - antrino M.Mikutavičius. Egidijus surinko keturis „taip“.

„Kažkada scena buvo mano gyvenimas, dabar vėl noriu į tai įsivažiuoti“, - sakė 26-erių Andžela Adamovič.

Duffy hitą „Mercy“ ji padainavo taip, kad publikai atvipo žandikauliai. Visa salė plodama šaukė "pakartot".

"Nėra ką čia kalbėti", - suriko S.Urbonavičius. Paskutinė pirmosios naujo sezono "X Faktoriaus" laidos dalyvė Andžela pelnė keturis garantuotus "taip".  

Kitą sekmadienį TV3 eteryje - geriausios "X Faktoriaus" atrankos Šiauliuose akimirkos.

Žiūrovus sužavėjęs Lino ir Ovidijaus pasirodymas:

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.