K.Brazauskienės širdis sąla nuo kavalierių antplūdžio

Prezidento Algirdo Mykolo Brazausko našlė, būsima didžiausio LNK kulinarinio šou „Skonis“ teisėja Kristina neatsigina kavalierių. „Gaunu meilės laiškų, gaunu pasiūlymų, kvietimų ir iš užsienio neseniai gavau laišką, meilės prisipažinimą. Labai simpatiškas vyras“, – LNK laidai KK2 kavalierius skaičiuos prezidento našlė.

Dailus užsienietis įkrito Kristinai į akį. Tačiau moteris atsargi. Jau buvo dukart ištekėjusi. Trečias vyras turi būti su garantija.<br>LNK nuotr.
Dailus užsienietis įkrito Kristinai į akį. Tačiau moteris atsargi. Jau buvo dukart ištekėjusi. Trečias vyras turi būti su garantija.<br>LNK nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2013-10-08 14:59, atnaujinta 2018-02-21 09:02

Dailus užsienietis įkrito Kristinai į akį. Tačiau moteris atsargi. Jau buvo dukart ištekėjusi. Trečias vyras turi būti su garantija.

„Panašus į princą, maždaug mano amžiaus, gal keliais metais vyresnis, gražus vyras, bet kaip man sūnus sako, nekreipk dėmesio, gali įdėti bet kokią nuotrauką... Yra tokių vyrų, kurie nori lengvesnio gyvenimo, o su manim būtų lengva gyvent. Nes aš gero būdo“, – koketuoja prezidentienė.

K.Brazauskienė nė neketina slėpti – privalumų ji turi daugiau nei trūkumų. Puikiai gamina, turi leksusą, viešbutį, sodybą, jachtą ir prezidentišką rezidenciją. Turtingą ir veiklią našlę jaunikiai atakuoja ne tik dėl moters turtų ir šlovės. Ji nepailstantiems kavalieriams – grožio ir moteriškumo įsikūnijimas. Kaip išsaugoti dailų veidelį ir nepriekaištingą figūrą, ponia Kristina žino. Laikosi specialios senovinės lietuvių liaudies dietos.

„Kaip saugau figūrą? Neprisivalgau. Daugiau nieko, mažiau valgau, ilgiau kramtau“, – sako netrukus į televiziją žengsianti K.Brazauskienė. Nuo sekmadienio žiūrovai ją pamatys didžiausiame LNK kulinariniame šou „Skonis“.

KK2 žurnalistus Kristina vaišino medžiotojų sumuštiniais – lygiai tokiais pačiais, kokius į medžioklę įdėdavo amžinatilsį prezidentui. Ir iš medžioklės jis niekada atgal neparsiveždavo.

Kristina puikiai prisimena, kaip Algirdas girdavo ne tik jos maistą, bet ir josios figūrą! Ji Brazauskui buvo ideali. Gal kartais kiek per liekna.

„Aš ir dabar turiu problemų dėl svorio, bet jis man niekada netrukdė, kaip mano vyras sakydavo: „Kriste, tu tik nesakyk, kad sublogsi“, – KK2 laidai pasakojo naujojo šou „Skonis“ teisėja.

Amžiną atilsį vyrui Algirdui duotos priesakos – „nesikūdinti“ – moteris ištikimai laikosi. Tad, panašu, tuščiu skrandžiu nevaikščiotų ir šviežiai iškeptas jaunikis. Kristina nevengia pasmaguriauti. Galėtų valgyti cepelinus ir pusryčiams, ir pietums, ir vakarienei.

Netrūksta vyriškosios auditorijos dėmesio poniai Kristinai. Tačiau širdyje ji vis tebemyli A.Brazauską. Net sukiodamasi virtuvėje ponia kepa tai, ką gamindavo savo brangiausiajam. Niekur nuo savęs nepabėgsi. Ką daryti, kai kiekvienas daiktas, kiekvienas baltas ir namų kampas primena senus, gerus, aistringus laikus.

„Dar gyvi prisiminimai, visi jausmai, dar ir dabar jaučiu jo rankas ir jo prisilietimą, man viso to pakanka“, – sako K.Brazauskienė, gyvenime pradedanti naują – televizijos – etapą ir besiruošianti sublizgėti tuo, ką geriausiai moka – maistu.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.