Bažnyčios choristę kunigas paragino dalyvauti projekte „X Faktorius“

„Pasirodo, matai, kur reikia ieškoti talentingų žmonių – bažnyčios chore“, - susižavėjimo neslėpė TV3 muzikinio šou „X Faktorius“ komisijos narys Saulius Urbonavičius-Samas, po dvidešimtmetės Gintarės Jonikaitės iš Tauragės pasirodymo.

Daugiau nuotraukų (1)

Giedrė Balčiūtė

Oct 9, 2013, 9:55 AM, atnaujinta Feb 21, 2018, 8:27 AM

Kitas komisijos narys Marijonas Mikutavičius pritarė: „Aš pagalvojau tą patį. Gerai jūs tūsinatės tuose choruose“.

Visų komisijos narių simpatijas pelnė ir keturis „Taip“ Gintarė gavo lietuvių kalba atlikusi 2012 metų „Eurovizijos“ nugalėtojos Loreen dainą „Euphoria“.

Mergina prisipažino, kad buvo pasirodymui paruošusi dvi dainas – „Gegutėlė“ ir jau minėtąją „Euphorija“. Pastarąją dainą pasirodymui parinko laidos prodiuseriai.

Lapkritį sukaks jau vienuolika metų, kaip G.Jonikaitė dainuoja gimtosios Tauragės Švenčiausiosios Trejybės katalikų bažnyčios parapijos namų jaunimo chore, į kurį atvedė mama. Ji – šio choro solistė.

Gintarė sakė esanti labai dėkinga choro vadovei Jūratei Kaplonaitei, kuri labai padėjo lavinti balsą, ir Tauragės Švenčiausiosios Trejybės bažnyčios klebonui Alvydui Bridikui, paraginusiai linksmą merginą neslėpti savo talento ir sudalyvauti „X Faktoriaus“ laidoje, kad apie jį sužinotų kuo daugiau žmonių.

„Esu tikintis žmogus, bet nesu davatka, kuri kiekvieną vakarą sėdi bažnyčioje, pasiėmusi rožančių ir prašo Dievo patekti į „X Faktorių“, - prieš pasirodymą muzikiniame šou linksmai kvatojosi Gintarė.

Paklausta, ar turi dar ir specialų muzikinį išsilavinimą, G.Jonikaitė pasakojo Klaipėdos Stasio Šimkaus konservatorijoje baigusi choro dirigavimo studijas.

Šiuo metu mergina prisideda prie įvairių renginių organizavimo. Sakė ketinusi pradėti ir studijas universitete, bet kol kas planus mokytis atidėjo ateičiai.

Gintarė neslėpė, kad pasirodyti „X Faktoriuje“ jai buvę „žiauriai baisu“. Ji su nerimu laukė komisijos narių Sauliaus Prūsaičio ir M.Mikutavičiaus nuosprendžių. Bet dabar, kai pasirodymas buvo taip teigiamai įvertintas, prisipažino, kad jai jau ramu.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.