Laidą apie save pristatanti M.Šalčiūtė: „Reiktų viso gyvenimo mane pažinti“

Interneto sensacija vadinama šokėja Monika Šalčiūtė išbandys savo jėgas naujoje srityje. Kelias dešimtis tūkstančių gerbėjų turinti mergina taps internetinės laidos „Monikos kokteilis“ vedėja. Tiesa, taip pat ji – vienintelė laidos herojė.

M.Šalčiūtė taps internetinės laidos „Monikos kokteilis“ vedėja. Tiesa, taip pat ji – vienintelė laidos herojė.<br>D.Umbraso nuotr.
M.Šalčiūtė taps internetinės laidos „Monikos kokteilis“ vedėja. Tiesa, taip pat ji – vienintelė laidos herojė.<br>D.Umbraso nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Dovilė Lebrikaitė

Oct 9, 2013, 7:03 AM, atnaujinta Feb 21, 2018, 8:31 AM

Ketvirtadienį naujienų portale lrytas.lt pasirodysiančioje laidoje M.Šalčiūtė pasidalins gyvenimiška patirtimi.

„Ši laida bus apie mano gyvenimą. Aš išsakysiu savo nuomonę įvairiomis gyvenimiškomis temomis, kurios žmonėms yra aktualios ir įdomios. „Monikos kokteilis“ yra skirtas žmonėms, kurie domisi manimi“, - naują laidą pristatė M.Šalčiūtė.

Gražuolė socialiniame tinkle „Facebook“ turi daugiau nei 45 tūkst. gerbėjų, todėl ji nė neabejoja, kad atsiras žmonių, kurie taps nuolatiniais „Monikos kokteilio“ žiūrovais.

„Jeigu nusibosiu žmonėms – nieko tokio, jeigu nenusibosiu – bus dar geriau. Daug kam aš esu įdomi asmenybė, tad kuo daugiau informacijos apie mane, tuo geriau.

O ir papasakoti aš galiu labai daug. Reiktų viso gyvenimo mane pažinti“, - sakė Monika.

Laidos idėjos autorė – ji pati. Monika džiaugėsi, kad dėl šios laidos formato ji sutaupys daug laiko.

Choreografė, šokėja ir architektūros studentė laisvo laiko turi ne itin daug, tačiau, norėdama išlikti populiari, ji turi palaikyti ryšį su savo gerbėjais. „Monikos kokteilio“ žiūrovai galės užduoti klausimus, į kuriuos M.Šalčiūtė atsakys kitose laidose. Monikai itin patiko toks komunikacijos būdas, nes anksčiau dėl laiko trūkumo ji negalėdavo atsakyti kiekvienam gerbėjui.

Pasiteiravus, ar yra tokių klausimų, į kuriuos ji nenorėtų atsakyti, Monika atsakė teigiamai. Vis dėlto pačių klausimų ji nepanoro atskleisti – juk kas nors gali tyčia to paklausti!

M.Šalčiūtė jau turi patirties televizijoje – vasarą ji filmavosi tokiose TV3 televizijos laidose kaip „Žiūrėk, geras“ ir „Meilės trikampyje“. Anot Monikos, ši patirtis jai labai padeda kuriant laidą apie save.

„Dabar mažiau bijau kamerų. Nors anksčiau jų nebijojau, bet vis tiek kur nors užsikirsdavau. Tikrai nebuvo taip drąsu kaip dabar. Šiuo metu prieš kameras jaučiuosi labai jaukiai“, - šypsojosi Monika.

Labiausiai visus dominančią temą – jos asmeninį gyvenimą – Monika nusprendė bent jau kol kas išlaikyti paslaptyje. M.Šalčiūtė juokdamasi suskubo paaiškinti savo pasirinkimo priežastis: „Jeigu viską dabar išpasakosiu, bus neįdomu žiūrėti laidą“.

„Monikos kokteilis“ - kiekvieną ketvirtadienį ir šeštadienį tik naujienų portale lrytas.lt.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.