Tarp „X Faktoriaus“ dalyvių – D.Zvonkaus kopija

Muzikinio projekto „X Faktorius“ vienintelė dailiosios lyties atstovė tarp griežtųjų teisėjų Rūta Ščiogolevaitė atrankų filmavime Kaune buvo priblokšta, kai ant scenos išvydo Deivydą Zvonkų. Tiesa, po akimirkos paaiškėjo, kad tai – kaunietis Audrius Petrauskas – kaip iš akies luptas visiems gerai pažįstamas dainininkas, prodiuseris D.Zvonkus.

D.Zvonkus ir R.Ščiogolevaitė.<br>TV3 nuotr.
D.Zvonkus ir R.Ščiogolevaitė.<br>TV3 nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Oct 11, 2013, 4:55 PM, atnaujinta Feb 21, 2018, 6:12 AM

Žodžių kišenėje neieškanti Rūta trumpam prarado kalbos dovaną. Su D.Zvonkumi Rūta dirbo pirmajame „X Faktoriaus“ sezone ir dažnai susiduria profesiniame gyvenime, todėl jai negalėjo praslysti pro akis stulbinamas šių dviejų žmonių panašumas.

„Aš labai atsiprašau“, – pertrauks vaikiną Rūta. – Tu turi brolį? Neįtikėtina... gal čia man vienai taip atrodo?“, – pritrenkta to, ką mato, negalės patikėti Rūta. „Atrodo, lyg kitas žmogus kalbėtų. Kaip Tu elgiesi, judini rankas, netgi kalbi, jau vien kaip įėjai į sceną! Visiškas Deivydas Zvonkus. Kopija!“ – jau kartu su Sauliumi Prūsaičiu negalės atsistebėti „X Faktoriaus“ teisėja.

Tačiau ar tai tik išorinis panašumas? Gal Audrius talentu pranoks savo antrininką? O gal priešingai, tai bus labiau trūkumas nei privalumas? Dalyvių transformacijas, talentų proveržį bei teisėjų šou, šėlstant legendinei Kauno sporto halei, „X Faktoriui“ priklausantį sekmadienio vakarą.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.