Prabangūs žvaigždžių vakarėliai neapsuko M.Šalčiūtei galvos

Milžiniško populiarumo sulaukusi internetinė laida „Monikos kokteilis“ - vėl naujienų portale lrytas.lt. Antrojoje laidoje šokėja Monika Šalčiūtė pasidalino savo įžvalgomis apie pramogų pasaulį.

Nors M.Šalčiūtė nepriskiria savęs pramogų pasaulio žvaigždėms, jai ne kartą teko lankytis tokių žvaigždžių vakarėliuose.<br>D.Umbraso nuotr.
Nors M.Šalčiūtė nepriskiria savęs pramogų pasaulio žvaigždėms, jai ne kartą teko lankytis tokių žvaigždžių vakarėliuose.<br>D.Umbraso nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Oct 12, 2013, 1:00 PM, atnaujinta Feb 21, 2018, 5:52 AM

Pasak Monikos, tapti pramogų pasaulio žvaigžde galima tapti dviem būdais: pademonstruojant savo talentą arba kvailumą. Kaip talentingo žmogaus pavyzdį M.Šalčiūtė pateikė kanadiečių dainininką Justiną Bieberį. Nors šiuo metu J.Bieberis labiau garsėja skandalais nei dainomis, savo karjeros pradžioje jis mielas vaikinukas, turintis auksinį balsą. Nepaisant to skandalai – taip pat puikus būdas išgarsėti.

Monikos teigimu, tarp šou žvaigždžių apstu kvailų žmonių: „Jeigu norit, kad jie išnyktų, tiesiog nekalbėkit apie juos“.

Nors M.Šalčiūtė nepriskiria savęs pramogų pasaulio žvaigždėms, jai ne kartą teko lankytis tokių žvaigždžių vakarėliuose. Vis dėlto jie nepaliko Monikai didžiulio įspūdžio.

„Žmonės beveik nebendrauja tarpusavyje ir apsimeta pasaulio bambomis. Yra daugybė tokių, kurie gyvena skurde, tačiau nesiima jokių priemonių, kad pakeistų savo padėtį, nes jie yra žvaigždės. Jie nenori eiti dirbti paprasto darbo, nes jie yra žvaigždės“, - niekaip negalėjo suprasti tokių pseudožvaigždžių elgesio.

Žiūrovų paklausta, ko ji niekada negalėtų padaryti dėl šlovės, M.Šalčiūtė patikino, kad niekada nedemonstruotų savo nuogo kūno. Šiuo klausimu Monika nedaro jokių išlygų – jai būtų gėda pozuoti net tuomet, jei būtų leidžiama vilkėti siaurikes.

Trečiojoje „Monikos kokteilio“ laidoje, kuri bus rodoma ketvirtadienį, mergina papasakos apie savo vaikystę ir paviešins tai, ko dar niekas nėra matęs.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.