Iš salės atbėgęs studentas sužavėjo projekto „X Faktorius“ teisėjus

Sekmadienį muzikinio projekto „X Faktorius“ gerbėjai stebėjo trečiąją šio sezono televizijos projekto laidą. Vaikinai ir merginos, vyrai ir moterys iš įvairių miestų ir miestelių Kaune kovojo dėl galimybės susirungti kitame etape ir pelnyti gerbėjų simpatijas.

Juozapas Preikša.<br>TV3 nuotr.
Juozapas Preikša.<br>TV3 nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2013-10-13 21:03, atnaujinta 2018-02-21 05:11

Į projektą norinčius papulti lietuvius vertino ir patarimus dalijo patyrę scenos vilkai – Saulius Urbonavičius-Samas, Saulius Prūsaitis, Rūta Ščiogolevaitė, Marijonas Mikutavičius. Projekto vedėjas - keliautojas ir žurnalistas Martynas Starkus.

Šį kartą teisėjai buvo itin palankūs ir užsimerkė prieš mažytes dainorėlių klaidas. Štai pirmasis ant scenos pasirodęs Matas Kaunietis klydo ne kartą, tačiau vis tiek pelnė tris „taip“. Dar labiau pasisekė antrajai laidos dalyvei Kristinai Cibulskei. Psichologės atlikta Usherio daina sužavėjo visus teisėjus.

Savo jėgas ant scenos nusprendė išbandyti ir 59 metų gydytojas-psichiatras Vytautas Vitkauskas iš Vilkaviškio. Nors į projekto atranką V.Vitkauskas atėjo ne kaip dalyvis, o kaip lydintis asmuo, jis greitai persigalvojo. Ir ne veltui - jam baigus dainuoti publika plojo atsistojusi.

„Labiausiai esu nustebinta to, kad įmanoma maždaug kas dešimt sekundžių radikaliai pasikeisti balso prasme. Kai kurios natos buvo fantastiškos, o jau po kelių sekundžių - klaikios. Atrodo, kad jūs esate tarp didelio talento ir beprotystės“, - sakė R.Ščiogolevaitė.

Štai 19 metų Deivido Eglinsko pasirodymas - repavimas pagal „Titaniko“ garso takelį - visai nesužavėjo vertinimo komisijos.

„Na, ne taip ir blogai buvo“, - Deividui palikus sceną prunkšdamas pasakė M.Mikutavičius.

Nepasisekė ir muzikos mokytojai Jovitai. Kritikavusi Lietuvos dainininkus ir troškusi pademonstruoti, kaip iš tiesų reikia dainuoti, Jovita liko nesuprasta. Ne itin vykęs kūrinys, kurį moteriai padėjo atlikti jos auklėtiniai, supykdė teisėjus. M.Mikutavičius mestelėjo, kad jei vaikai nebūtų lipę ant šios scenos, jie būtų užaugę geresniais žmonėmis.

„Teisėjai vis tiek prasčiau dainuoja už mūsų vadovę“, - įsižeidusi pasakė viena mergaitė.

22 metų kaunietis studentas Juozapas Preikša - dar vienas dalyvis, nenorėjęs bandyti savo jėgų „X Faktoriuje“. Persigalvojęs Juozapas pakilo iš žiūrovo kėdės ir įsiveržė į sceną.

Teisėjams pasiteiravus, kodėl jis nesiregistravo į atranką, J.Preikša atsakė, kad jo geriausias draugas patikino, jog jam reikia mokytis dar bent keletą metų. Uždainavęs Juozapas įrodė, kad jo geriausias draugas labai klysta. Kauniečiui vertinimo komisija skyrė keturi „taip“.

R.Ščiogolevaitė patyrė dar vieną sukrėtimą - ant scenos išvydo Deivydą Zvonkų. Tiesa, po akimirkos paaiškėjo, kad tai – kaunietis Audrius Petrauskas – kaip iš akies luptas visiems gerai pažįstamas dainininkas, prodiuseris D.Zvonkus.

„Aš labai atsiprašau, – pertraukė vaikiną Rūta. – Tu turi brolį? Neįtikėtina... gal čia man vienai taip atrodo?“, – pritrenkta to, ką mato, negalėjo patikėti Rūta. „Atrodo, lyg kitas žmogus kalbėtų. Kaip Tu elgiesi, judini rankas, netgi kalbi, jau vien kaip įėjai į sceną! Visiškas Deivydas Zvonkus. Kopija!“ – jau kartu su S.Prūsaičiu negalėjo atsistebėti „X Faktoriaus“ teisėja.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.