Šou „Romeo ir Džiuljeta“ staigmena – į kovą stoja žinomas aktorius

Pirmadienio vakarą TV3 šou „Romeo ir Džiuljeta“ rengėjai trinktelėjo dar vieną netikėtą žinią. Praėjusią savaitę projekto žiūrovus nustebino žinia, kad šio šou vedėja Vilija Matačiūnaitė nuo šiol sėdės ant dviejų kėdžių – ne tik diriguos kovoms, bet ir pati rungsis dėl Džiuljetos vaidmens. Pirmadienį atskleistas dar vienas šou koziris – prie konkursantų prisijungia žinomas aktorius.

Dalyvių nuostabai, į sceną žengė žinomas aktorius Marius Jampolskis.<br>D.Umbraso nuotr.
Dalyvių nuostabai, į sceną žengė žinomas aktorius Marius Jampolskis.<br>D.Umbraso nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Ramūnas Zilnys

Oct 14, 2013, 11:43 PM, atnaujinta Feb 21, 2018, 4:20 AM

„Bus daug staigmenų. Tas šou dalyvių sąrašas, kurį matote, nėra galutinis. Prie jo projekto eigoje gali prisijungti ir daugiau žinomų atlikėjų“, - dar prieš mėnesį žadėjo „Romeo ir Džiuljeta“ prodiuseris Dominykas Kubilius.

Pirmadienio vakarą paaiškėjo, kad tai nėra tušti pažadai. Dalyvių nuostabai, į sceną žengė žinomas aktorius Marius Jampolskis.

Ne viename muzikiniame TV projekte dalyvavęs ir gebėjimus dainuoti įrodęs vyras jau turi savo Džiuljetą – šią vasarą Palangoje susituokė su širdies drauge Renata.

Tačiau scenoje pabūti Romeo jis nieko prieš. Juolab – roko operos „Meilė ir mirtis Veronoje“ pastatyme, kuris gruodį bus rodomas Kauno „Žalgirio“ ir Vilniaus „Siemens“ arenose. Būtent šiems koncertams šiuo metu yra renkami pagrindinių vaidmenų atlikėjai – tai yra TV projekto „Romeo ir Džiuljeta“ esmė.

Kaip į naujoko atsiradimą eteryje reagavo kiti šou dalyviai, TV3 žiūrovai pamatys jau šį šeštadienio vakarą.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.