M.Šalčiūtė prisipažino vaikystėje buvusi stora

Naujausioje „Monikos kokteilio“ laidoje šokėja Monika Šalčiūtė nusprendė papasakoti apie savo vaikystę. Jai, kaip ir daugumai, žodis „vaikystė“ sukelia daugybę malonių prisiminimų.

Monikai, kaip ir daugumai, žodis „vaikystė“ sukelia daugybę malonių prisiminimų.<br>Asmeninio archyvo ir D.Umbraso nuotr.
Monikai, kaip ir daugumai, žodis „vaikystė“ sukelia daugybę malonių prisiminimų.<br>Asmeninio archyvo ir D.Umbraso nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Oct 17, 2013, 1:00 PM, atnaujinta Feb 21, 2018, 2:20 AM

Pavydėtiną figūrą turinti mergina prisipažino, kad vaikystėje ji buvo gana apkūni, nes itin mėgo saldumynus. Rankose laikydama savo šokių studijos mokinių padovanotą meškiną Monika parodė savo vaikystės nuotraukas.

„Buvau burbuliukas, panaši į šį meškiną, bet su laiku visa tai išaugau. Dabar esu tokia, kokia esu – smilga“, - šypsojosi M.Šalčiūtė.

Ji atskleidė, kad buvo gana aktyvus vaikas. Monika itin mėgo šėlioti su draugais kieme žaisti tokius aktyvius žaidimus kaip „Stuku stuku“ ar aukščiau žemės.

Kaip ir dauguma vaikų M.Šalčiūtė krėtė išdaigas: „Prisimenu, mes su seserimi laukdavome mokyklos tualete, kol kas nors įeis į kabiną, tuomet užpildavome iš dailės pamokų atsineštų dažų ir sprukdavome. Tuomet tai atrodė labai juokinga, dabar suprantu, kad tokie mūsų pokštai tikrai nebuvo patys geriausi“.

Nors dabar M.Šalčiūtė studijuoja architektūrą, vaikystėje ji troško būti aktore arba dainininke. Mergina atskleidė, kad būdama paaugle turėjo progą užlipti ant scenos ir padainuoti keletą posmelių. Įrašą iš tų laikų ji paviešino savo laidoje.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.