D.Meškauskas ir jo mylimoji su „Romeo ir Džiuljetos“ dalyviais turškėsi sūkurinėje vonioje

Įpusėjus sunkų darbą – metas pailsėti. Taip nusprendė TV3 muzikinio šou „Romeo ir Džiuljeta“ rengėjai, penktadienio vakarą dalyvius pakvietę atsipūsti į Vilniaus pakraštyje esančius svečių namus. Čia muzikinių varžybų aistras dainininkai apramino prie užkandžių ir gėrimų stalo, o vėliau – pirtyje ir baseine.

Deividas Meškauskas ir Ineta Stasiulytė.<br>D.Umbraso nuotr.
Deividas Meškauskas ir Ineta Stasiulytė.<br>D.Umbraso nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Oct 18, 2013, 11:26 PM, atnaujinta Feb 21, 2018, 1:05 AM

„Jei Romeo ir Džiuljeta būtų susitikę mūsų laikais, jie norėtų gyventi čia“, - kvietimuose į vakarėlį skelbė TV projekto rengėjai.

Svečių namuose „Villa Alicante“ ant Gilužio ežero kranto susirinkę dainininkai iš tiesų greitai pasinėrė į jaukią ir net kiek romantišką atmosferą.

Iljai Aksionovui talkinančios šokėjos vakaro svečiams parodė įspūdingą numerį, o tada veiksmas persikėlė į pirtį, kur kartu su dainininkais turškėsi ir į vakarėlį užsukęs šokėjas Deividas Meškauskas su mylimąja aktore Ineta Stasiulyte.

Pasilinksminti susirinko ne visi pretendentai į vaidmenis - kai kurie dainininkai penktadienio vakarą koncertavo kituose Lietuvos miestuose. Tačiau šventinės nuotaikos tai neišblaškė.    

Kas bus naujoji Džiuljeta? Vilija Matačiūnaitė, Liepa Mondeikaitė, Raminta Naujanytė – Bjelle ar kuri kita projekto dalyvė? Ir kam teks Romeo vaidmuo – Mariui Jampolskiui, Jonui Čepuliui, Iljai Aksionovui ar kitam iš dainininkų, kurie rungiasi dėl šios garbės?

Kol kas išlieka klaustukai – į visa tai bus atsakyta projekto pabaigoje ir gruodį Kauno „Žalgirio“ bei Vilniaus „Siemens“ arenose, kur vyks nauji roko operos „Meilė ir mirtis Veronoje“ pastatymai.

O kol kas atlikėjai dėl to pernelyg nekvaršina galvos – bent jau šį penktadienį, kai gavo progą pasimėgauti smagiu poilsiu.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.