R.Dominaitytė mirštantį sūnų išgydė vandeniu su druska

„Tuo metu man buvo nesvarbu, ką galvoja kiti, aš tiesiog dariau viską, kad tik išgelbėčiau savo vaiką“, – penktadienį „Lietuvos ryto“ televizijos laidoje „Pasaulis X“ su vedėju Mantu Vaitiekūnu prisipažino aktorė Redita Dominaitytė. Ji atvirai papasakojo istoriją, kaip patarta žiniuonės mirštantį sūnų gelbėjo vandeniu su druska. Kas Reditos sūnui padėjo pasveikti – neįprastas gydymo būdas ar... tikėjimas?

Aktorė Redita Dominaitytė atvirai papasakojo istoriją, kaip patarta žiniuonės mirštantį sūnų gelbėjo vandeniu su druska.
Aktorė Redita Dominaitytė atvirai papasakojo istoriją, kaip patarta žiniuonės mirštantį sūnų gelbėjo vandeniu su druska.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2013-10-18 15:28, atnaujinta 2018-02-21 01:20

Sunkia infekcine liga susirgusį naujagimį R.Dominaitytė kas rytą plaudavo druskingu vandeniu. Išgirdę tokį gydymo būdą medikai tik skėsčiojo rankomis tvirtindami, kad diagnozavus tokią ligą, kūdikio ne tik negalima plauti vandeniu, bet net ir jo judinti nevalia.

„Šiandien mano sūnui septyneri. Jis judrus ir sveikas berniukas“, – džiaugsmo kupinomis akimis „Lietuvos ryto“ televizijos laidoje „Pasaulis X“ ištarė Redita.

Antras „Pasaulis X“ laidos pasakojimas apie nematomą angelų globą. Kodėl vieni paskęsta sriubos lėkštėje, o kiti, iškritę iš septinto aukšto, lieka gyvi?

Patyręs kraupią avariją dainininkas Andrius Rimiškis iki šiol stebisi,kaip jam pavyko išsigelbėti... „Toje vietoje, kur apsivertė mūsų automobilis, dieną su žiburiu nerasi nei vieno žmogaus. Ką jau kalbėti apie naktį“, – laidoje šiurpios nakties įvykius prisiminė Andrius, netikėtai sulaukęs visiškai nepažįstamų žmonių pagalbos.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.