Troleibusuose M.Šalčiūtę stebina bilieto kaina ir kvapas

Naujausioje laidoje „Monikos kokteilis“ Monika Šalčiūtė žiūrovus kviečia į kelionę viešuoju transportu. Jai, kaip ir daugumai vilniečių, neretai reikiamus objektus tenka pasiekti viešuoju transportu. Kol kas dar tik vairuoti besimokanti mergina teigia, kad dažniau renkasi taksi paslaugas, tačiau esant reikalui nespjauna į troleibusus ir autobusus.

Naujausioje laidoje „Monikos kokteilis“ Monika Šalčiūtė žiūrovus kviečia į kelionę viešuoju transportu.<br>J.Stacevičiaus nuotr.
Naujausioje laidoje „Monikos kokteilis“ Monika Šalčiūtė žiūrovus kviečia į kelionę viešuoju transportu.<br>J.Stacevičiaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2013-10-19 12:49, atnaujinta 2018-02-21 00:53

Vos tik įlipusi į troleibusą, M.Šalčiūtė nusiperka viešojo transporto bilietą – vilniečio kortelės mergina neturi. Klestelėjusi ant sėdynės iškart nusistebi, kaip pasikeitusios važiavimo viešuoju transportu kainos: „Anksčiau talonėlis kainavo apie 40 centų. Dabar kainuoja 3 litus 50 centų. Norint kur nors nuvažiuot reikia mažiausiai 7 litų, o jeigu dar su persėdimu, tai iš viso 14 litų".

Dar labiau nei Vilniaus viešojo transporto kainos Monikai nepatinka troleibusuose ar autobusuose tvyrantis nemalonus kvapas. „Vilniaus viešasis transportas nėra itin geras, nes troleibusai ar autobusai dažnai vėluoja, būna netvarkingi, sausakimši. Vasarą gali pasijusti kaip pirtyje“, - savo nuomonę važiuodama troleibusu dėsto Monika.

Dar prieš įlipant į troleibusą prie M.Šalčiūtės pribėga kelios paauglės, prašydamos nusifotografuoti. Monika neatsisako, tačiau joms nuėjus išduoda, kad ir troleibuse jai tenka bendrauti su gerbėjais.

Nors, anot Monikos, kelionės troleibusu ne visada būna malonios. Mergina prisimena, kaip jai teko susidurti su itin pavojinga situacija viešajame troleibuse. Anot M.Šalčiūtės kompanija ėmė konfliktuoti ir pradėjo švaistytis peiliu.

Laida „Monikos kokteilis“ - kiekvieną ketvirtadienį ir šeštadienį nuo 12 val. naujienų portale lrytas.lt.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.