„X Faktoriuje“ – M.Mikutavičiaus meilės prisipažinimas ir S.Urbonavičiaus-Samo komplimentai

Sekmadienį populiariausias TV3 muzikinis projektas „X Faktorius“ pagaliau pasiekė sostinę, kur laukė scenos ištroškę ir žiūrovų dėmesio išsiilgę „X Faktoriaus“ dalyviai. Jų gretose – būrys jau matytų, tačiau neatpažįstamai pasikeitusių pirmojo projekto sezono dalyvių.

Guodos Gailiūtės pasirodymas.<br>TV3 nuotr.
Guodos Gailiūtės pasirodymas.<br>TV3 nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2013-10-20 20:28, atnaujinta 2018-02-21 00:15

Šou prasidėjo energingosios Neringos Marijos Gailiušaitės pasirodymu. Gėlių lankeliu pasipuošusi 20 metų mergina ant scenos jautėsi labai drąsiai. Ir ne veltui – visi teisėjai vienbalsiai merginai ištarė „taip“.

„Tu šnypšti taip gražiai, kaip žaltys“, – antrajam dalyviui Dovydui Buršteinui ištarė Saulius Urbonavičius-Samas. 21 metų vaikino pasirodymas ne itin patiko teisėjams, tačiau teisėjai vis tik skyrė tris „taip“ ir suteikė progą Dovydui pasirodyti kitame etape.

Septyniokmetė Giedrė Juškaitė atliko grupės „Metallica“ dainą. Be muzikos! Tai prajuokino teisėjus, tarusius tris „taip“.

Kur kas labiau teisėjams bei publikai patiko Lauros Rimkutės pasirodymas. 23 metų mergina surinko keturis „taip“.

Scenoje pasirodė ir futbolininko Darvydo Šerno brolis Dovydas Šernas. „Atrodei kaip C lygos žaidėjas“, – ištarė Samas po Dovydo pasirodymo, o Marijus Mikutavičius jo dainavimą pavadino parodija. Tačiau devyniolikmetis vaikinas iš Alytaus suriko tris „taip“ ir pateko į kitą etapą.

Pamatę Vitalijų Borochą teisėjai iškart uždainavo „čiki čia ha ha“ – firminiu pernai tapusį Vitalijaus sąskambį. „Aš iš viso nesuprantu, kokia gali būti kūrybinė stovykla be šio žmogaus?“ – susižavėjusi antrą kartą „X Faktorių“ užkariauti bandančio vaikino pasirodymu ištarė R.Ščiogolevaitė, kartu su kitais teisėjais pasiuntusi jį į kitą etapą.

Su juo keliaus ir 26 metų Skaistė Karnuševičiūtė.

Labai norėjęs į stovyklą Adomas bandė papirkti teisėjus vakariene. „Turiu Druskininkuose butą, kviečiu visus vakarienės“, – tarė jis. Bet jo pasiūlymas teisėjų nepapirko ir į stovyklą Druskininkuose jis nebuvo pakviestas.

„Sudraskytum man širdį, jei nepriverstum ir vėl sudainuoti su tavimi duetu“, – pasakė R.Ščiogolevaitė, išvydusi į „X Faktorių“ sugrįžusią Vaivą Kalinauskaitę, vienintelę merginą, kurios balsas pirmajame sezone išprovokavo Rūtą sudainuoti scenoje kartu.

Per praėjusiais metais vykdytas „X Faktoriaus“ atrankas V.Kalinauskaitė metė iššūkį teisėjavusiai Rūtai. Duetu jos atliko W.Houston kūrinį „I Have Nothing“. Projektą vilnietė paliko po specialios stovyklos, kur buvo sudaromas galutinis „X Faktoriaus“ dalyvių sąrašas. Gal šiais metais Vaiva nukeliaus toliau?

Po komplimentų, kad Vaiva išgražėjo, devyniolikmetė mergina išgirdo keturis „taip“.

„Guoda, aš tave myliu“, – po Guodos Gailiūtės pasirodymo ištarė M.Mikutavičius. Tiesa, Guodos pasirodymui priekaištų turėjo Saulius Prūsaitis, vienintelis ištaręs „ne“. Po šių žodžių M.Mikutavičius žadėjo su Sauliumi pasikalbėti užkulisiuose.

Vaikinų grupė „Boyband“ pasirodė paskutiniai, tačiau buvo tikrai ne prasčiausi. Vienas grupės narių „X Faktoriuje“ dalyvavo ir pernai. Tuomet jis pasirodė ne itin gerai. Šiais metais jis ant scenos žengė su dar dviem vaikinais. „What was that?“, – paklausė po jų pasirodymo R.Ščiogolevaitė, nustebusi, kaip iš tokio beviltiško vaikino, pasidarė tokia puiki grupė. Teisėjai jai žadėjo tarptautinę šlovę ir vienbalsiai ištarė „taip“.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.