Laidos „Šok!“ pirmasis pusfinalis: per ašaras ir karštas diskusijas paaiškėjo du finalininkai (balsavimas)

LRT televizijos šokio talentų konkurse „Šok!“ - naujas etapas. Šeštadienio vakarą čia prasidėjo pirmasis pusfinalis. Šokėjai turėjo sušokti išlikimo šokį ir tik du patys talentingiausi laimėjo teisę šokti finale.

Miglė Praniauskaitė.<br>J.Stacevičiaus nuotr.
Miglė Praniauskaitė.<br>J.Stacevičiaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Oct 20, 2013, 7:28 PM, atnaujinta Feb 21, 2018, 12:15 AM

Šokių mūšio lauką, kuriame šį vakarą susikovė jau pripažinti talentai bei naujai atrasti šokio grynuoliai, nuo šiol stebės ne tik teisėjų ketvertas – Gytis Ivanauskas, Jūratė Sodytė, Birutė Letukaitė ir Dainius Žebrauskas-Skruzdėliukas. Šalia griežtųjų „Šok!“ vertintųjų įsitaisė visų įmanomų šokių stilių profesionalūs choreografai.

Šį vakarą, kaip ir likusiuose pusfinaliuose, pasirodė devyni dalyviai, kurie bandys prasimušti į finalą. Fortūna nusišypsojo tik dviems iš jų.

Pusfinaliuose dalyvaus tik tie, kuriems šokis – visas gyvenimas. Šie žmonės savo pomėgiui atiduoda visą save - antrajame šokių talentų konkurso etape nebeliko atsitiktinių praeivių.

Pirmoji į sceną žengė garbaus amžiaus Angelytė Paulaitienė. Figūros ir meno judėti jai galėtų pavydėti ir jauniausi projektai dalyviai. Moteris scenoje pasirodė avėdama klumpes. Tai vienus komisijos narius sužavėjo, o kiti tikino, kad klumpės Angelytei pakišo koją – moteris negalėjo tinkamai atskleisti savo gebėjimo laisvai judėti. Nepaisant kelių kritikos žodžių teisėjai gyrė senjorą už aistrą šokiams ir pasiryžimą dalyvauti projekte.

Atletiškoji Miglė Praniauskaitė surengė tikrą spektaklį, per kurį liejosi emocijos ne tik studijoje, bet ir prie televizoriaus ekranų. Projekto teisėjai Miglei negailėjo gražių žodžių ir patikino, kad ji yra verta finalo.

„Man visada šventė matyt tave šokančią, tu sugebi pavergti mano sielą. Sakoma, kad jeigu žmogus turtingas vidumi, jis sugebės šokti vien rankomis, o čia kalbėjo visas kūnas. Iš tavo šokio aš supratau kaip tu jautiesi ir kokią žinią savo šokiu norėjai perduoti“, - kalbėjo J.Sodytė.

Jai antrino ir choreografas G.Ivanauskas. „Tu esi pavyzdys, kas turi būti finale. Mes renkame stipriausius. Šokio stilius – subjektyvus dalykas, bet tai buvo aukščiausia klasė. Ačiū tau už tai“, - Miglei dėkojo Gytis.

Konkurencija pusfinalyje – didesnė nei buvo prieš tai. Tai pajuto ir šokėjai Karina su Lechu. Teisėjai peikė porą už netinkamą šokio pasirinkimą, nematymą vienas kito. Pasak G.Ivanausko ir B.Letukaitės, Lechas ir Karina scenoje visai nepriminė dueto.

Grupė „Flamingas" – trijų merginų kolektyvas. Kaip žinia, ne visi atlaiko kritikos strėles, todėl jautresnės sielos žmonės ima ir apsiverkia visiems matant. Taip nutiko ir kelioms grupės „Flamingas“ šokėjoms. Po pasirodymo sulaukusios neigiamų komentarų iš teisėjų lūpų, merginos neatlaikė kritikos ir jų skruostais pradėjo riedėti ašaros. „Na, aš gal šį kartą patylėsiu, nes nenoriu, kad šokėjos rimtai pradėtų verkti“, - atėjus metui komentuoti grupės pasirodymą tarė G.Ivanauskas.

Plojant audringai nusiteikusiems žiūrovams į sceną žengė Gintaras Paukštys. Jis į šou neabejotinai įnešė erotikos pliūpsnį. Vyras vienas ryžosi sušokti sportinių šokių epizodą ir šitaip įrodyti, kad ir be partnerio ant parketo galima pasirodyti ne ką blogiau. Tačiau teisėjai taip nemanė. Jiems Gintaras priminė striptizo klube viliotinį šokantį vyriškį.

Pagrindiniems teisėjams atrinkti du finalininkus šį kartą padėjo ir kiti garsūs šalies choreografai - Eglė Špokaitė, Karina ir Saulius Skambinai, Olegas Staniulionis, Ineta Stasiulytė ir Deivydas Meškauskas, Kęstutis Baranauskas ir Karina Voropaj.

Po karštų diskusijų teisėjai nusprendė, kad į finalą bilietus gauna senjorė Angelytė ir lanksčioji Miglė Praniauskaitė.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
„Nauja diena“: ką reiškia kandidato R. Žemaitaičio pasitraukimas iš Seimo?