„Dviračio šou” parodijuoja M.Petruškevičių ir jo kvapą

Pirmadienio vakarą BTV „Dviračio šou“ dalį laidos paskyrė stilistui Mantui Petruškevičiui. Laidoje buvo aiškinamasi, kaip ir kur garsiausias Lietuvos stilistas išleido savo kvapą. Žurnalistė iš laidos „Tarp mūsų mergaičių“ pamanė, kad Mantukas išleido paskutinį kvapą. Todėl nupirko jam baltų chrizantemų. Išgirdusi, kad vis dėl to kvapas, kurį išleido yra savas, ir, toli gražu, ne paskutinis, jauna moteris lengviau atsiduso ir nusprendė keliauti pas stilistą į svečius. „Džiugi žinia Lietuvos ponioms – Mantas Podruškevičius netrukus išleis savo kvapą. Iki šiol matėme Mantą žurnaluose. Girdėjome jo balso aksomą per televizorių. Dabar pagaliau galėsime užuosti ir jo kvapą“, – savo susižavėjimo neslėpė ji.

„Dviračio šou” parodijuoja M.Petruškevičių ir jo kvapą.<br>BTV nuotr.
„Dviračio šou” parodijuoja M.Petruškevičių ir jo kvapą.<br>BTV nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Oct 21, 2013, 5:47 PM, atnaujinta Feb 20, 2018, 11:37 PM

Ką apie savo naują avantiūrą mano pats stilistas? „Tai bus ne mano kvapas. Tai yra, jis bus mano, bet ne mano. Jūs neužuosite mano pažastų ar plaukų ar tuo labiau – kojų tarpupirščių. Jis yra mano kvapas, nes aš prisidedu jį kurdamas. Ir apskritai - tai bus namų kvapas“, – BTV „Dviračio šou“ Mantas apie savo naująjį kvapą pasakoji nesupratingai žurnalistei.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.