I.Burlinskaitė taps televizijos laidos vedėja

Paaiškėjo TV3 sezono „Mano TV3. Gera kartu!“ dar vienos premjeros – šou „Laikykis!“ vedėjų duetas. Jais tapo patirties įvairiuose eterio projektuose turintis, žodžio kišenėje neieškantis laidų vedėjas Mindaugas Stasiulis ir dainininkė, grupės „Projektas Kitokios“ narė Indrė Burlinskaitė.

M.Stasiulis ir I.Burlinskaitė.
M.Stasiulis ir I.Burlinskaitė.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Oct 21, 2013, 2:38 PM, atnaujinta Feb 20, 2018, 11:46 PM

Prieš laidos filmavimą TV3 projekto kūrėjai paskelbė M.Stasiulio partnerės paieškas. Į jos vietą pretendavo daugybė merginų iš visos Lietuvos. Nepaisydamas pretendenčių gausos, M. tasiulis pirmąją laidą pradėjo vesti... vienas.

„Indre, aš turiu tau pasiūlymą. Ar sutiktum kartu su manimi vesti šią laidą?“ – tuoj po sėkmingo I.Burlinskaitės dalyvavimo šou, vykdant užduotį, įvertinęs sportišką Indrės sudėjimą, pademonstruotą ištvermę ir tiesiog trykštančią gerą nuotaiką, pasiūlė M.Stasiulis. Kaip tik taip I.Burlinskaitė atėjusi į šou kaip dalyvė tapo beprotiškiausios laidos „Laikykis!“ vedėja. Savo kailiu išbandžiusi žaidimą, Indrė kaip niekas kitas gerai supranta, kokiai smagiai gyvenimo avantiūrai pasiryžo dalyviai, todėl žada labai karštai juos palaikyti. Juk čia vienas smagiausių gyvenimo nuotykių.

„Laikykis!“ dalyviai, rankomis ir kojomis apsiviję storą besisukančią laikrodžio rodyklę, siekia išsilaikyti, atsakinėdami į M.Stasiulio užduodamus klausimus. Neišsilaikiusio ant rodyklės dalyvio laukia vienintelis kelias: žemyn į juodo vandens baseiną! O sėkmės atveju laukia piniginis prizas. Ar labai solidus? Tai priklausys nuo dalyvio teisingų atsakymų skaičiaus.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.