Keturmetė K.Brazauskienės anūkė – jau televizijoje

„Močiutė gamina skaniau už mamą!“ – „Skonio“ vedėjo Andriaus Butkaus provokacijai pasidavė Kristinos Brazauskienės anūkė. Keturmetė Ievutė pasirodys kulinariniame šou ir bandys pagelbėti savo žymiajai močiutei. Jei tiksliau – močiutės komandos nariams, kurie turės įtikti savo kapitonei.

„Močiutė gamina skaniau už mamą!” - „Skonio“ vedėjo Andriaus Butkaus provokacijai pasidavė Kristinos Brazauskienės anūkė.<br>LNK nuotr.
„Močiutė gamina skaniau už mamą!” - „Skonio“ vedėjo Andriaus Butkaus provokacijai pasidavė Kristinos Brazauskienės anūkė.<br>LNK nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Oct 22, 2013, 4:02 PM, atnaujinta Feb 20, 2018, 10:49 PM

LNK projekte „Skonis“ visi komisijos nariai išsirinko savo komandas, kiekvienas – po keturis narius. Tačiau tik trys iš jų tęs tolimesnę kovą. Taigi šį sekmadienį net keturi „Skonio“ dalyviai turės atsisveikinti su šou, o šį nelengvą sprendimą turės priimti patys komandų kapitonai. Jie tai darys, žinoma, ragaudami jų pagamintą maistą. Ir, žinoma, nežinodami, kuris jį pagamino.

Mažoji Ievutė konsultavo savo močiutės komandos narius, aiškindama, kokius patiekalus mėgsta jos garsioji močiutė. O pati atviravo, kad močiutė jai verda makaronus ir kepa blynus.

K.Brazauskienės komandos nariai gamino pagal jos užduotą temą – „Mamos jubiliejus“. Vytautas Mackonis, kurį Brazauskienė svajoja pasiimti į savo namus dėl dieviškų sugebėjimų kepti žvėrieną, šįkart, matyt, išsigando savo kapitonės svajų. Jis gamino obuolių pyragą, nors ir žinodamas, kad Kristinai saldumynai – ne prie širdies.

Kita K.Brazauskienės komisijos narė, penkių vaikų mama, kulinarijos mokytoja Giedra Sadauskienė iš Kauno gamino pomidorų krepšelius su tuno tartaru. Tado Rimgailos žmona Liucina K.Brazauskienės teismui gamino lašišos filė, įvyniotą į Serrano kumpį su bazilikais ir patiekalą patiekė su bulvių koše ir apelsinų padažu. Ketvirtasis K.Brazauskienės komisijos narys, statybininkas Laimonas Trioška į Brazauskienės širdį beldėsi patiekdamas jos mylimą mėsą - jautienos kepsnelius.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.