Projekto „Romeo ir Džiuljeta“ užkulisiuose L.Lapkauskaitė atskleidė savo paslaptį

Pirmadienio vakarą sostinės Teatro arenoje tradiciškai vyko TV3 muzikinio šou „Romeo ir Džiuljeta“ filmavimas. Unikalaus projekto dalyviai varžosi dėl ypatingo prizo – Romeo ir Džiuljetos vaidmenų legendinės roko operos „Meilė ir mirtis Veronoje“ naujoje versijoje. Į filmavimą atvykusi dainininkė ir prodiuserė Laima Lapkauskaitė atskleidė, kad jai roko opera – labai prie širdies.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Oct 23, 2013, 12:38 PM, atnaujinta Feb 20, 2018, 10:19 PM

„Statyti roko operą – pati didžiausia mano svajonė. Kiek kartų bandžiau su vaikų kolektyvais – niekas nepavykdavo, išeidavo tik paprasti miuziklėliai. Matyt, dar košės per mažai suvalgyta, – juokdamasi širdį atvėrė L.Lapkauskaitė. – Žmonės sakys: „Dainuoja „Nenuženk nuo akmens, o Marija“, o kalba apie roko operas.“ Bet tiesa ta, kad man labai patinka rokas, tai yra mano slapta klausoma muzika.“

L.Lapkauskaitės slapta meilė rokui vis išlenda lyg yla iš maišo. „Esu pabandžiusi įtraukti lengvą gitarytę į „Studenčių“ dainas. Merginos iškart sureagavo: „Ką jūs, vadove?“ – prisimena Laima.

Žinoma moteris buvo pakviesta vertinti dalyvių pasirodymus „Romeo ir Džiuljetos“ Helovinui skirtoje laidoje. Dalyviai stebino ne tik specialiais kostiumais, išskirtiniu makiažu, bet ir kūrybingumu, o Romeo ir Džiuljetos ariją atlikę Marius Jampolskis ir Austėja Lukaitė – jausmingumu.

Komisijos narė L.Lapkauskaitė su M.Jampolskiu neseniai gastroliavo Amerikoje. Ar išvydusi jį TV3 muzikiniame projekte linkėtų Mariui nugalėti šou ir pelnyti Romeo vaidmenį roko operoje? „Aš manau, kad, kaip aktorius, jis vertas šio vaidmens. Jo vokalą galima sutvarkyti. Marius yra imlus, darbštus. Bet jei laimėtų projektą ir keliautų į roko operą, – tas atimtų daug laiko, ir mūsų koncertai nukentėtų“, – su šypsena kalbėjo Laima.

Kokį balą ji skirs M.Jampolskiui? Kaip režisieriaus K. Jakšto užduotį įvykdys ir Romeo ariją atliks Martynas? Ar Bjelle pavyks įvykdyti komisijos reikalavimą – padainuoti operiniu balsu? O kokia intonacija Jono lūpose nuskambės Marijono hitas „Aš miręs“? Visi atsakymai – originaliame lietuviškame muzikos šou „Romeo ir Džiuljeta“ šeštadienį tik per TV3.

Roko operos „Romeo ir Džiuljeta“ premjera – gruodžio 10 d. Kauno „Žalgirio“ arenoje ir gruodžio 15 d. Vilniaus „Siemens“ arenoje.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.