Riebalus nuo klubų nusisiurbusi N.Šiaudikytė: „Tai man buvo problema“

„Gyvenu tik kartą ir noriu, kad mano išvaizda būtų patraukli“, – TV3 realybės šou „Grožio architektai“ žiūrovams jau šį sekmadienį prisipažins dainininkė, grupės „Naujos pupytės“ narė Neringa Šiaudikytė. Neringai dar tik 23-eji, o ji jau patyrusi ir rimtesnį grožio peilio, o tiksliau − grožio lazerio prisilietimą.

N.Šiaudikytė papasakojo apie savo plastinę operaciją ir botulino injekcijas.<br>TV3 nuotr.
N.Šiaudikytė papasakojo apie savo plastinę operaciją ir botulino injekcijas.<br>TV3 nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Oct 23, 2013, 11:56 AM, atnaujinta Feb 20, 2018, 10:19 PM

Merginai atlikta lazerinės lipolizės procedūra, nuo klubų srities ir pilvo pašalinti riebalai. „Netekau pusės litro riebalų. Manau, kaip man jaunai, tai yra daug. Žmonės dažnai smerkia mane, neva be reikalo gražinausi. Bet ši operacija ne šiaip sau sumanyta. Tai man buvo problema, dėl kurios labai kentėjau ir kompleksavau“, – sako gerbėjus savo kūno linijomis žavinti Neringa.

Pasak dainininkės, jos giminėje būta stambių žmonių, tad ir ji turinti polinkį į apkūnumą: „Anksčiau daugiau pavalgius pilvas išpampdavo, o šonuose kaupdavosi riebalai, kurių vien tik sportu labai sudėtinga atsikratyti. Todėl ryžausi operacijai. Dabar viskas puiku, man patinka mano kūnas.“

Dainininkės požiūris į plastinę chirurgiją burbeklius ir pavyduolius gali gerokai įpykdyti. „Tarkime, botulino injekcijų į lūpas aš net nelaikau plastine operacija. Man tai nėra tabu. Tai kasdienė procedūra, kurią darosi visos!“ – sako Neringa, netoleruojanti kitus smerkiančių žmonių.

„Jeigu tau kas nors neduoda ramybės, kodėl tu turi kentėti ir jaustis blogai? Nebijok savęs ir eik pas chirurgą. Koks skirtumas, ką pagalvos kaimynas. Pati galvoju plastine chirurgija lygintis veido raukšles, o jei panorėsiu – pasididinsiu krūtis. Scenos žmogus turi atrodyti nepriekaištingai.“

Sekmadienį TV3 projekte „Grožio architektai“ žiūrovai išvys Neringą žygiuojančią į kliniką pas plastikos chirurgą Saulių Vikšraitį. Mergina ten sutiko laidos heroję 16 vaikų pagimdžiusią Ziną. Ši jau sveiksta po juosmens apimčių mažinimo operacijos, jai pašalinta net 5,5 kg odos ir riebalų pertekliaus.

Neringą sužavėjo Zinos drąsa: „Norisi šiai moteriai įteikti medalį – už tai, kad šitiek vaikų pagimdė. Ir dar už tai, kad ryžosi viešai spręsti savo kūno bėdą. Daugelis žmonių nugyvena gyvenimą ir sakydami: „Ai, kas čia mane mato.“ Jie gniaužia savyje problemas ir bijo patys savęs. Zina – tikra šaunuolė, kad išdrįso vėl tapti gražia moterimi.“

Ką Neringa veikė plastinės chirurgijos centre? Atviras žinomos merginos pasakojimas apie savo kūną – realybės šou „Grožio architektai“ jau šį sekmadienį 17 val. 25 min. per TV3.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.