Atlikėjos Notos prašymas TV žiūrovams: „Nebalsuokite už mane, aš per jauna“

Televizijos projekto „Romeo ir Džiuljeta“ dalyvė – 16-metė dainininkė Nota prieš šį šeštadienį pasirodant 6-ajai laidai prašo savo gerbėjų nebalsuoti už ją.

Nota dėkoja visiems projekto "Romeo ir Džiuljeta" kūrėjams, bet nori iš šio šou iškristi.<br>J.Stacevičiaus nuotr.
Nota dėkoja visiems projekto "Romeo ir Džiuljeta" kūrėjams, bet nori iš šio šou iškristi.<br>J.Stacevičiaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2013-10-25 13:50, atnaujinta 2018-02-20 20:39

Du kartus „karštojo balkono“ išbandymą patyrusi ir žiūrovų valia projekte išlikusi atlikėja prašo savo gerbėjų pagalbos.

„Prašau gerbėjų nebalsuoti už mane ir leisti iškristi iš projekto. Jame patyriau daug naujų dalykų, daug išmokau, daug sužinojau – ačiū už šią galimybę su manim dirbusiems režisieriui, muzikantams, tačiau laiką, kurį atima pasiruošimas laidoms ir jų filmavimai, galėčiau skirti naujoms dainoms parengti, ruoštis tiesioginiams susitikimams su gerbėjais“,- sako dainininkė.

"Esu tikra, jog galėčiau ir sugebėčiau atlikti Džiuljetos vaidmenį būsimojoje roko operoje, bet... Esu per jauna šekspyriškoms kovoms ir labai tikiuosi, jog mano klausytojas ir žiūrovas išgirs mano prašymą“,- sako Nota.

Gruodžio 10-ąją Kauno „Žalgirio“ arenoje, o gruodžio 15-ąją Vilniaus „Siemens“ arenoje įvyks įspūdingos „Romeo ir Džiuljetos“ roko operos premjeros, į kurias jau galima įsigyti bilietus.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.