Muzikiniame projekte dalyvių mokytojai ketina pavogti jų balsus

Žodis „vagystė“ dažniausiai kelia neigiamas asociacijas, tačiau „Lietuvos balse“ jis turės absoliučiai teigiamą prasmę. Mokinių vagystės – tai didžioji kokybiškiausio, profesionalų kuriamo muzikinio LNK projekto naujiena, kuri įpūs dar daugiau intrigos.

Muzikinės „Lietuvos balso“ dvikovos startuoja jau šeštadienį per LNK.<br>LNK nuotr.
Muzikinės „Lietuvos balso“ dvikovos startuoja jau šeštadienį per LNK.<br>LNK nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Oct 26, 2013, 3:59 PM, atnaujinta Feb 20, 2018, 7:59 PM

Kaip atrodys vagystės „Lietuvos balse“, kas vogs ir kodėl?

„Tai globali formato „The Voice of...“ naujiena visame pasaulyje, kuri labai pasiteisino. Pirmajame sezone visos dalyvių dvikovos baigdavosi lemtingai – vienas dalyvis laimėdavo, o pralaimėjęs akimirksniu iškrisdavo iš projekto. Tačiau šiemet ant iškritimo ribos pakibusiems talentams dar bus galimybė išlikti „Lietuvos balse“. Mūsų projekto mokytojai taps tikrais balsų pirkliais ir galės juos tiesiog pavogti“, − pasakoja „Lietuvos balsą“ prodiusuojančių kūrybos namų „ELITAZ“ prodiuseris Gediminas Jaunius.

Pasak G. Jauniaus, dvikovoms duetus parenkantys mokytojai visada siekia geriausio rezultato ir dalyviams, ir televizijos žiūrovams. Stengiamasi parinkti lygiaverčius varžovus, kad kova būtų įdomi ir intriguojanti, kad iki pat paskutinės natos nebūtų aišku, kuris iš jų laimės.

„Sprendimas, kuris iš dvikovos dalyvių pasirodė geriau, priklauso tik nuo jų mokytojo. O atsisakyti gero balso yra išties sunku. Kaip tik todėl „Lietuvos balse“ atsirado vagystės – nusižiūrėję įspūdį jiems padariusį, tačiau iškritusį dalyvį, kiti mokytojai gali pakviesti jį į savo komandą“, − sako prodiuseris.

LNK žiūrovų laukia keturios „Lietuvos balso“ dvikovų laidos ir balsų vagysčių jose, anot projekto kūrėjų, tikrai bus ne viena. Kiekvienas iš mokytojų – Merūnas Vitulskis, Katažina Nemycko, Donatas Montvydas, Inga ir Arūnas Valinskai – vogti balsus galės net du kartus.

„Vagystės ne tik ištiesia paskutinį pagalbos šiaudą dalyviams, bet ir priverčia konkuruoti ir vienas kito mokinius akyliau stebėti ir pačius mokytojus. Per filmavimus pastebėjome, kad jie pradėjo dalyvauti savo kolegų repeticijose ir jose nužiūrinėjo, kokius balsus norėtų pavogti“, − šypsosi G. Jaunius.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.