Projektą „Romeo ir Džiuljeta“ paliko trečią kartą ant ešafoto stovėjusi Nota

Muzikinis projektas „Romeo ir Džiuljeta“ pamažu artėja link finalo, tad garsiausių Lietuvos dainininkų varžybos darosi tik aršesnės. Naujausios „Romeo ir Džiuljetos“ laidos tema - Helovinas, tiksliau, Williamo Shakespeare'o frazė „karstu pavirs vestuvių mano guolis“.

Notos pasirodymas.<br>J.Stacevičiaus nuotr.
Notos pasirodymas.<br>J.Stacevičiaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Oct 26, 2013, 8:15 PM, atnaujinta Feb 20, 2018, 7:55 PM

Į siaubo filmų veikėjus persikūniję atlikėjai supranta, kad kortos pastatyta daug – projekto laimėtojai prie žinomų Lietuvos artistų prisijungs naujuose roko operos „Meilė ir mirtis Veronoje“ pastatymuose, kurie šia proga bus pervadinti į „Romeo ir Džiuljeta“.

Vertinimo komisijos kėdėse įsitaisė Dominykas Kubilius, Ramūnas Rudokas, Laima Lapkauskaitė, Kristina Zmailaitė.

Šeštadieninį pasirodymą pradėjo projekto dalyvė ir jo vedėja Vilija Matačiūnaitė. Ji atliko „Pieno lazerių“ kūrinį „100 žudikų“.

„Visuomet žaviuosi tavo vokalu, visada žaviuosi tavo emocija“, - pakomentavo susižavėjusi L.Lapkauskaitė, tikindama, kad jei galėtų, įvertintų Vilijos pasirodymą 500 balų.

Štai Martynas Kavaliauskas turėjo įvykdyti ypatingą užduotį. Jam režisierius paskyrė atlikti Romeo vaidmenį. Anot vertinimo komisijos, Martyno pasirodymai visada vienodi. Dainininkas teisėjams paprieštaravo.

„Jūs manote, kad šiandien buvote kitoks?“ - paklausė D.Kubilius.

„Taip. Jūs galbūt meno nesuprantate“, - drėbė M.Kavaliauskas.

D.Kubiliaus atsakas Martynui buvo trumpas - anksčiau parašytą šešetą jis pakeitė dvejetu.

Režisieriaus Kęstučio Jakšto sprendimu, pirmaisiais Romeo ir Džiuljeta šiame projekte tapo Marius ir Austėja. Eksperimentinis šio dueto pasirodymas itin patiko publikai ir teisėjams.

„Jūs šiandien sukūrėte Romeo ir Džiuljetos dueto atmosferą. Austėja buvo tikra Džiuljeta. Ji buvo trapi, jos balsas skambėjo labai švelniai“, - duetą gyrė K.Zmailaitė.

Jauniausia projekto dalyvė Nota įsijautė į psichiatrinės ligoninės gyventojos vaidmenį. Ji atliko savo pačios kūrinį „Tylūs vakarai“.

„Va čia tai buvo klinika. Visiška psichūškė, bet kaip padaryta! Potencialas... Čia ne Nota, čia Tona!“ - žodžių nerado R.Rudokas.

Vertinimo komisijos pirmininkas D.Kubilius pastebėjo, kad ši daina jau buvo atlikta pagal psichiatrinės ligoninės temą. Juo labiau, šis pasirodymas jau buvo rodytas per televiziją. D.Kubilius buvo griežtas - jis Notai parašė vos 1 balą.

Dėl išlikimo projekte ant ešafoto stojo trys mažiausiai komisijos balų surinkę atlikėjai: M.Kavaliauskas, Ilja Aksionovas ir Nota. Notai šis kartas ant ešafoto jau trečiasis ir lemtingas. Būtent ji pelnė mažiausiai žiūrovų balsų ir paliko projektą.

Bilietus į roko operą  „Romeo ir Džiuljeta“ galite įsigyti čia.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.