Valinskai pavogė mokinius iš M.Vitulskio ir prieš kelias dienas tėčiu tapusio D.Montvydo

Šeštadienį LNK eteryje startavo antrasis „Lietuvos balso“ etapas – muzikinės dvikovos. Į duetus suskirstyti projekto dalyviai pradėjo kovą dėl išlikimo. Viena daina, du atlikėjai ir tik vienas laimėtojas – tokios „Lietuvos balso“ dvikovų taisyklės, kaitinusios aistras, privertusios vienus dalyvius šokti iki lubų iš džiaugsmo, o kitus nubraukti ne vieną ašarą.

Gintarė.<br>LNK nuotr.
Gintarė.<br>LNK nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Oct 26, 2013, 10:15 PM, atnaujinta Feb 20, 2018, 7:50 PM

Pirmojoje dvikovų laidoje televizijos žiūrovai pamatė penkis duetus ir vieną aplinkybių sulipdytą kvartetą. Scenoje skambėjo įvairiausio stiliaus dainos – nuo romantiškų baladžių iki roko. Dalyviai stebino ir savo įvaizdžiais – nuo ugningų merginų odinėmis suknelėmis ar trumpučiais šortais iki Mulen Ružo kokečių su skrybėlaitėmis.

I dvikova: Naktinio Paryžiaus linksmintojomis „Lietuvos balse“ tapo Indrė Launikonytė ir Arina Janeliūnienė. Ingos ir Arūno Valinskų mokinės savo įvaizdžiu ir balsais akimirksniu nuginklavo visą salę. Apsispręsti, kuri iš jų geriau sudainavo legendinę „Lady Marmalade“ mokytojams buvo išties sunku. Jų verdiktas buvo palankus I.Launikonytei.

II dvikova: Merūnas Vitulskis vienam vakarui suporavo įvairius muzikos stilius puikiai pamėgdžiojantį Tomą Leliugą ir džiazo atlikėją iš pajūrio – Nataliją Chareckają. Šiam duetui jis parinko romantišką dainą „Noriu lėkt“. Nors į sceną lipo sirgdamas plaučiu uždegimu ir „prifarširuotas“ vaistų, Tomas sugebėjo įveikti Nataliją.

III dvikova: Vyras ir jo gėlė – tokia buvo gražuolės Kristinos Kurtinaitės ir Jurijaus Veklenkos dvikova. Jausmingąją „Could I have this kiss forever“ jie abu atliko beprotiškai jaudindamiesi. Labiausiai nerimas dėl pasirodymo koją pakišo Kristinai, tad dueto mokytoja Katažina Nemycko į kitą etapą išsiuntė tvirčiau scenoje stovėjusį Jurijų.

IV dvikova: Lina Žilinskaitė prieš Mantvydą Čiulplį ir visą upę išverkti raginanti „Cry me a river“. Abu jie po pasirodymo gavo pylos nuo mokytojo M.Vitulskio. Atėjus pasirinkimo momentui, Merūnas nulėmė Mantvydo pergalę, o Lina apsipylė ašaromis. Tačiau jos artistiškumas ir laikysena scenoje neliko nepastebėti. Inga ir Arūnas Valinskai pasinaudojo teise pavogti mokinį iš kitos komandos ir ant iškritimo ribos pakibusią Liną pakvietė į savo komandą.

V dvikova: Ši kova buvo išskirtinė jau vien tuo, kad joje dainavo ne duetas, o kvartetas: Vainora ir Valdas Lackai, Gintarė Korsakaitė ir Voldemars Petersons. Sunkiausiai su užduotimi keturiese sudainuoti lemtingąjį kūrinį „Akimirką šią“ susitvarkė būtent jis, tad Valinskams teko su Voldemaru atsisveikinti.

VI dvikova: paskutinė vakaro kova uždegė ne tik sceną, mokytojus, bet ir visą salę. Rokerėmis virtusios Jekaterina Pranevič ir Monika Linkytė su savo daina „Sex on Fire“ nepaliko abejingų. Jos abi pasirodė neprilygstamai, tad merginų mokytojui Donatui Montvydui teko laužyti galvą sprendžiant, kuri iš jų verta likti projekte. „Jūsų duetas galėtų įeiti į „Lietuvos balso“ istoriją kaip klasikinis dvikovos pavyzdys. O tai, kad turiu pasirinkti tik vieną iš jūsų, yra absurdas“, − sakė D. Montvydas. Sugniaužęs kumščius ir užmerkęs akis jis ištarė M. Linkytei palankų sprendimą, tikėdamasis, kad Jekaterina taps kitų mokytojų grobiu. Ir nesuklydo – J. Pranevič į savo komandas pakvietė visi trys – ir Valinskai, ir Katažina, ir Merūnas. Tuomet savo sprendimą kirto pati Jekaterina – ji pasirinko mokslus Ingos ir Arūno komandoje.

Be mokinių vagysčių, suteikiančių antrąjį šansą talentams, pirmojoje „Lietuvos balso“ dvikovų laidoje buvo ir daugiau naujienų. Prie mokytojų komandos šiame etape prisijungė patarėjai. Katažina į pagalbą darbe su dalyviais pasitelkė atlikėją Edgarą Lubį, Valinskams nuo šiol padės garsus muzikos prodiuseris Gediminas Zujus, Merūnui Vitulskiui talkins dainininkė Girmantė Vaitkutė, o Donato Montvydui – jo vadybininkas Martynas Tyla.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.