M.Šalčiūtės atradimai dėvėtų drabužių parduotuvėje: blogas kvapas ir purvini apatiniai

Naujausioje laidoje „Monikos kokteilis“ šokėja Monika Šalčiūtė žiūrovus kviečia pasivaikščioti po dėvėtų drabužių parduotuvę. Pagrindinis Monikos tikslas – apsirengti už 20 litų.

Pirmasis apsilankymas dėvėtų drabužių parduotuvėje Monikai virto tikru nuotykiu.<br>D.Umbraso nuotr.
Pirmasis apsilankymas dėvėtų drabužių parduotuvėje Monikai virto tikru nuotykiu.<br>D.Umbraso nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Oct 31, 2013, 12:00 PM, atnaujinta Feb 20, 2018, 5:03 PM

„Esu pirmą kartą gyvenime dėvėtų drabužių parduotuvėje. Visi drabužiai yra skirtingi ir po vieną vienetą, o tai yra keista. Man labiausiai nepatiko tai, kad čia įėjus buvo kažkoks keistas kvapas“, – įspūdžiais dalijosi M.Šalčiūtė.

Pirmasis apsilankymas dėvėtų drabužių parduotuvėje Monikai virto tikru nuotykiu. Ji niekaip negalėjo atsistebėti žemomis rūbų kainomis ir pačių rūbų keistumu, tad azartas surasti jai tinkančių rūbų tik stiprėjo.

„Iš H&M! Ir čia galima rasti drabužių iš H&M. Visai nieko suknelė, bet ir kaina jos kaip H&M parduotuvėje“, – juokėsi M.Šalčiūtė.

Ją ypač pralinksmino dėvėtų apatinių skyrius. Čia Monika atrado baltas kelnaites su geltona dėme ir liemenėlę, į kurio vieną kaušelį, pasak M.Šalčiūtės, tilptų vaiko galva.

Ar pavyko Monikai atrasti patinkančių ir tinkančių drabužių, sužinosite naujausioje „Monikos kokteilio“ laidoje. Šią laidą žiūrėkite kiekvieną ketvirtadienį ir šeštadienį nuo 12 val. tik per tv.lrytas.lt.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.