Meilės emigrantas iš Meksikos sužavėjo „X Faktoriaus“ teisėjus

„Mes mėgstame avantiūras. Pažiūrėkite į mus“, – sako meksikietis Jaime Danielis Rios Romanas, kartu su lietuvaite žmona Viktorija atvykęs į populiariausio TV3 muzikino projekto „X Faktorius“ atranką Vilniuje. „Viva Lituania, Viva Mexico, viva X Factor“, – tokiu šūkiu Danielis su visa lietuvių palaikymo komanda įsiveržė į „X Faktoriaus“ atrankas Vilniuje.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Oct 31, 2013, 1:29 PM, atnaujinta Feb 20, 2018, 4:54 PM

„Susipažinome Italijoje, susituokėme ir išvykome gyventi į Meksiką. O Lietuvoje dabar gyvename jau antrus metus“, – pasakoja pietų amerikiečio žmona.

„Love emigrant“, – išvydęs pietų Amerikos gyventoją ištarė teisėjas Marijus Mikutavičius. „Sex tourist“, – paantrino jam Saulius Prūsaitis. Tačiau Jaime netruko nutildyti juokelius tuoj pat pademonstravęs karštą temperamentą ir pakėlęs ant kojų visą salę.

Jaime atlikta Juaneso daina „Me enamora“ išjudino kukliuosius lietuvius, o Marijui beliko ištarti: „Aš dabar suprantu, kodėl lietuvaitės išteka už užsieniečių, o dar ir už meksikiečių.“

Tačiau scenoje traukti linksmas pop dainas, pasirodo, nėra įprasta ir pačiam pietietiško kraujo Danieliui. Jis jau daug metų gieda bažnytiniuose choruose. Tiesa, pasaulinio garso projektas „X Faktorius“ jį sugundė išbandyti jėgas ir neįprastu amplua.

Danieliui pavyko sužavėti teisėjus ir publiką pirmajame etape, tačiau ar jam pavyks šį įspūdį išlaikyti, o gal net sustiprinti kūrybinėje stovykloje, į kurią pateksiantys paskutiniai dalyviai paaiškės jau šį sekmadienį? Nenuspėjamasis „X Faktorius“ – šį sekmadienį 19.30 val. per TV3.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.