TV3 laidos vedėja tapusi O.Pikul-Jasaitienė: „Tik atrodau naivi blondinė“

TV3 lapkritį žiūrovus lepins ypatingomis Holivudo filmų premjeromis, pristatys antrąjį geriausio draminio serialo „Tėvynė“ sezoną, atsinaujinusią laidą „Žvaigždžių dešimtukas“, o mėnesį pradės ypatingam, Vėlinių, savaitgaliui skirta premjera.

Oksana puikiai pažįsta ne tik pramogų verslo virtuvę, jos užkulisius, pliusus ir minusus, bet ir beveik visus čia besisukančius žmones.<br>TV3 nuotr.
Oksana puikiai pažįsta ne tik pramogų verslo virtuvę, jos užkulisius, pliusus ir minusus, bet ir beveik visus čia besisukančius žmones.<br>TV3 nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Oct 31, 2013, 10:43 AM, atnaujinta Feb 20, 2018, 5:08 PM

Naujajame sezone „Mano TV3 gera kartu!“ ne vieną premjerą pristačiusi TV3 užtikrintai karaliauja reitingų viršūnėse. Šį rudenį programų TOP dvidešimtuke – vien TV3 laidos. Artimiausią konkurentą TV3 savo žiūrimumu lenkia ketvirtadaliu (25 proc.). Geriausių rodomų filmų dešimtuke – tik TV3 produkcija. Geriausi serialai rodomi taip pat per TV3. Įdomu tai, kad TOP trejetą sudaro išskirtinai lietuviški serialai. Lapkritį televizija dar labiau didina apsukas.

Šį šeštadienį, lapkričio 2-ąją 19.00 val. premjera „Kelionė pas šamaną“ žiūrovus pakvies pas garsėjančią kaip turinčią ypatingų galių Estijos aiškiaregę Anną, gyvenančią beveik už tūkstančio kilometrų nuo Vilniaus. Nors nėra jokių mokslinių pomirtinio gyvenimo įrodymų, aiškiaregės žodžiai šokiruos ir privers susimąstyti. Ką ji „išskaitė“ žymių Lietuvos asmenybių – Kristinos Brazauskienės, Viktoro Uspaskicho, taip pat – iškeliavusių anapilin Vytauto Šapranausko ir Irenos Matijošaitienės – portretuose bei įtariamai nužudyto jauno studento nuotraukoje?

Pirmadienį, lapkričio 4-ąją, 20.30 val. stebins pramoginė laida „Žvaigždžių dešimtukas“. Laidos komandoje – pokyčiai. Televizijos žurnalo apie Lietuvos garsenybių gyvenimą vedėjų – projektų „X Faktorius“, „Paslapčių namai“ dalyvės Diletos Meškaitės ir pramogų verslo senbuvio, žiūrovų numylėtinio humoristo Vitalijaus Cololo – duetą papildė turbūt kiekvienam lietuviui žinoma gražuolė Oksana Pikul-Jasaitienė! Jai žvaigždžių gyvenimas yra pažįstamas jau seniai ir iš labai arti. TV3 žiūrovai Oksaną eteryje matys kiekvieną pirmadienį.

Kas jau kas, o Oksana puikiai pažįsta ne tik pramogų verslo virtuvę, jos užkulisius, pliusus ir minusus, bet ir beveik visus čia besisukančius žmones. Vesti laidą su ilgametę televizijos eterio patirtį turinčiu V.Cololo ir skelbti naujienas apie pramogų verslą Oksanai – ir darbas, ir malonumas. 

"Ne paslaptis, kad gyvename mažoje šalyje, kur visi vieni kitus pažįsta. Pati mielai paliežuvauju apie savo kolegas ir suprantu, kad kiti daro tą patį. Neslėpsiu, labai apsidžiaugiau gavusi pasiūlymą vesti šią laidą, nes tai bus ne tik įdomus darbas, kurį aš moku dirbti, bet ir malonumas“, – tikina bene kiekvienam lietuviui žinoma moteris.

„Vitalijus Cololo yra ne tik senas mano pažįstamas, bet ir mūsų šeimos draugas, tad nuo šiol visi galės liežuvauti, kad Oksana gavo šį darbą „per lovą“, – šmaikštauja naujoji laidos ,,Žvaigždžių dešimtukas“ vedėja.

O.Pikul-Jasaitienė nebijo, kad laidoje teks patraukti per dantį kolegas ir net draugus, mat scena ir darbas jai – atskiras pasaulis, kur galioja savos taisyklės ir negalioja beveik jokie tabu. "Šioje laidoje apie mūsų žvaigždes kalbama ne tik šmaikščiai, bet ir taktiškai, todėl, jei reikės, nesiraukysiu ir darysiu tai, kas reikalinga. Filmuojant laidą apie žvaigždžių skyrybas, man nejučia išsprūdo frazė ,,Meilei nereikia pasakų rūmų, meilei reikia papų“. Nežinau, ar ji bus iškirpta, bet studijoje visi nuoširdžiai kvatojo iš mano improvizacijos. Tikiuosi, laidos redaktorė ją paliks. Žinau, ko publika tikisi iš manęs, tą ji ir gaus, nebijau pasirodyti naivia blondine, nes tokia tik atrodau“, – šelmiškai mirkteli Oksana.  

Žiūrimiausia šalies televizija turi puikią naujieną kultinių serialų gerbėjams: geriausias draminis serialas „Tėvynė“ sugrįžta į TV3. JAV prezidento Baracko Obamos mėgstama drama susižeria vis daugiau garbingų įvertinimų. Pernai triumfavusi "Emmy" ceremonijoje, „Tėvynės“ komanda nušluostė nosį serialui „Reklamos vilkai“, o šiemet savo "Auksinių gaublių" kolekciją papildė trimis statulėlėmis ir dabar turi net penkias. Pasaulyje žiūrovų ir kritikų liaupsinami aktoriai Damianas Lewisas ir Claire Danes lapkritį pakvies į įspūdingo, itin tikroviško „Tėvynės“ pasakojimo antrąjį sezoną: čia laukia nauji kraują stingdantys sumaniai suregztos terorizmo temą plėtojančios istorijos vingiai.

TV3 kino teatre – įspūdingos premjeros. Jau šį sekmadienį, lapkričio 3-ąją, 21.10 val. vampyrų sagos „Saulėlydis“ žvaigždė, merginų dievinamas Tayloras Lautneris veiksmo dramoje „Pagrobtas gyvenimas“ atskleis, koks jausmas, visą gyvenimą praleidus su savo tėvais, vieną gražią dieną sužinoti, kad jie – nėra tikrieji gimdytojai, o tu pats – ne toks kaip visi.

Fantastinių veiksmo filmų gerbėjų laukia juostos „Kapitonas Amerika. Pirmasis keršytojas“, „Transformeriai: tamsioji Mėnulio pusė“, kur sužibėjo angeliškoji manekenė Rosie Huntington-Whiteley, ir „Toras“ su nepakartojamąja Natalie Portman, Chrisu Hemsworthu ir Anthony Hopkinsu.

Kino gurmanų džiaugsmui Natalie Portman ir Mila Kunis lapkritį TV3 eteryje pristatys Oskaru apdovanotą, į geriausių filmų sąrašus įtrauktą draminį trilerį „Juodoji gulbė“. Šią juostą privalo pamatyti kiekvienas išskirtinio kino gerbėjas.

Kriminalinis veiksmo trileris „Pagrobimas 2“ tęs Oskarui nominuoto Liamo Neesono herojaus dukros pagrobimo istoriją. O pasiilgusius pozityvių emocijų vaikus ir jų tėvelius prajuokins du animacinės komedijos „Madagaskaras“ pasakojimai apie pasprukusius zoologijos sodo gyvūnus. Taip pat vaikų dėmesiui − animacinių jūrų kiaulyčių maištas filme „G Būrys“.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.