„X Faktoriaus“ teisėjus pakerėjusi vilnietė - garsios roko grupės nario dukra

Kai ant „X Faktoriaus“ scenos pasirodžiusi Kristina Morauskaitė (21 m.) prisipažino, kad atėjo į projektą tik norėdama įveikti scenos baimę, teisėjai į ją nedėjo per daug vilčių. Vis dėlto sodrus vilnietės balsas pavergė teisėjus akimirksniu.

Daugiau nuotraukų (1)

Dovilė Lebrikaitė

2013-11-02 19:17, atnaujinta 2018-02-20 16:01

Kristinos balso susižavėjęs klausėsi ir Marijonas Mikutavičius, kuris tą akimirką dar nesusivokė, kad prieš jį stovi roko grupės „Bovy“, kurioje prieš dvi dešimtis metų jis pats dainavo, bosisto dukra.

Penkerius metus koncertavusi grupė „Bovy“ buvo lyginama su „Sex Pistols“ fenomenu, tačiau K.Morauskaitė nespėjo išvysti šios grupės. Jos vaikystė buvo rami, o tėvai neskatino mergaitės lankyti muzikos mokyklos. Todėl Kristina pradėjo dainuoti vos prieš pusmetį.

„Tada su drauge nuėjome į karaokės vakarą. Ši draugė sugebėjo įkalbėti mane padainuoti.

Ji yra tas žmogus, kuris vertė mane tobulėti dainavimo prasme. Ji pati yra baigusi džiazo vokalą, kone viską supranta apie muziką. O aš nesuprantu nieko. Nemoku groti nei vienu instrumentu, net nepažįstu natų. Tačiau man buvo pasakyta, kad turiu daug potencialo ir privalau mokytis“, - pasakojo K.Morauskaitė.

Iki šiol padavėja dirbusi vilnietė tvirtai apsisprendė – ji nori tapti dainininke. Todėl Kristina ketina emigruoti į Didžiąją Britaniją, kur pradės džiazo vokalo studijas.

Net prabėgus nuo „X Faktoriaus“ atrankų kelioms savaitėms Kristina kartojo, kad į šį projektą ji atėjo įveikti scenos baimės. Jos tikslas nepasikeitė net ir išgirdus keturis teisėjų „taip“.

„Stovykloje sakiau lygiai tą patį. Nenoriu užsiklijuoti popso atlikėjos etiketės, nenoriu dainuoti dainų, kurias man liepia dainuoti. Noriu išgarsėti truputį kitais būdais“, - atviravo K.Morauskaitė.

Taip pat ji prasitarė, kad per atranką baisiau buvo laukti teisėjų komentarų nei užlipti ant scenos. Dar visai neseniai dainuoti pradėjusi mergina nesitikėjo išgirsti gerų atsiliepimų.

„Ypač nustebau dėl Rūtos Ščiogolevaitės komentaro. Visiškai su ja sutinku dėl estetiškumo, bet kad gražiai dainuoju... Stovėjau be amo ir negalėjau patikėti savo ausimis“, - iki šiol Kristina džiaugiasi teisėjų verdiktu.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.