Laidoje „Šok“ dalyviai aistringai siekė pergalės ir komisijos palaikymo (balsavimas)

Profesionaliai šokėjai Irinai Nazarenko visi teisėjai plojo atsistoję.

Projekto "Šok" akimirka.<br>D.Umbraso nuotr.
Projekto "Šok" akimirka.<br>D.Umbraso nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Nov 3, 2013, 7:20 PM, atnaujinta Feb 20, 2018, 3:33 PM

Teisėjų tarybai: Dainiui Žebrauskui-Skruzdėliukui, Jūratei Sodytei, Birutei Letukaitei, Gyčiui Ivanauskui nebuvo lengva išrinkti geriausius pastarojo pusfinalio dalyvius.

Teisėjams talkino įspūdinga choreografų taryba: Katerina Voropaj, Sandra Saikauskaitė, Kęstutis Baranauskas, Olegas Staniulėnas, Marijanas Staniulionis, Ineta Stasiulytė, Deividas Meškauskas, Karina Krysko ir Saulius Skambinas.

Pirmieji pasirodė „Modus dance“ iš Vilniaus. „Repetavome labai daug, ir taikydavomės, ir pykomės. Visko buvo. Išliejome daug prakaito“, – prisipažino šokėjai.

Tačiau įspūdingi ateivių kostiumai bei energingas judėjimas nesužavėjo D.Žebrausko-Skruzdėliuko. Vien sausą techniką ir nedvasingus efektus matęs teisėjas nusivylė vilniečių pasirodymu.

Profesionaliai šokėjai Irinai Nazarenko visi teisėjai plojo atsistoję.

„Aš noriu pavargti. Aš noriu žmonių. Šis projektas man yra viskas. Tai – paskutinis šansas man būti šokėja“, –  nuoširdžiai prisipažino Irina.

Savo kurtą šiuolaikinio dramatiško šokio etiudą pristačiusi šokėja buvo sutikta šiltais sveikinimais: „Irina, tu nuostabi. Neturiu žodžių išreikšti tai, ką dabar jaučiu. Tai buvo labai jaudinantis pasirodymas“, – po šokėjos pasirodymo sakė buvusi balerina J.Sodytė.

Edvinas ir Eglė – šokėjų pora ne tik aikštelėje, bet ir gyvenime. Šokėjai prasitarė, jog ruošdamiesi pusfinaliui kovojo ne tik su jauduliu, bet ir tramdė pyktį vienas kitam.

Per repeticijas pasisvaidžiusi žaibais, scenoje ši pora pasirodė įspūdingai.

Po šokio iš savo vietos pakilo D.Žebrauskas-Skruzdėliukas ir pasakė: „Bomba! Aš ilgai laukiau tokio pasirodymo.“

G.Ivanauskas sakė, jog gyvenime mėgsta talentingus ir laimingus žmones, o ši porelė jam įrodė, kad būtent jie ir yra tokie.

Kai į aikštelę išbėgo „Gelmė“, tikriausiai prie televizorių ekranų susirinko visa Pabradė. Modernaus šokių kolektyve šokantys paaugliai sukėlė tikrą audrą.

„Monstrai! Net negaliu normaliai kvėpuoti. Aš esu be žodžių“, – neatgaudamas kvapo šaukė D.Žebrauskas-Skruzdėliukas.

„Jūs galite kovoti su profesionalais. Jūs esate tikti kariai“, – antrino J.Sodytė.

Tautinių šokių kolektyvui „Ugnelė“ nepavyko sulaukti nei aplodismentų, nei pagyrų.

„Palyginus su „Duokim garo“ senjorais, jūs aikštelėje pasirodėte, kaip tikri pensininkai“, – negailestingai pareiškė teisėjai.

Pilvo šokio šokėja Dovilė Mikučionienė atrankoje teisėjus sužavėjo ne tik apdaru, bet ir tobulai valdomu kūnu, bet pusfinalyje pasirodė prastai. „Vulgaru, neskanu“, – neslėpė susierzinimo G.Ivanauskas. Mindaugas Gustas teisėjus ir žiūrovus užbūrė ne tik geru šokiu, bet ir puikia nuotaika. B.Letukaitei net norėjosi išbėgti į aikštelę ir pašokti pagal Mindaugo pasirinktą muziką. Mažieji pipiriukai Edas ir Saulė iš Kauno visus pavergė savo šypsenomis ir vaikiškumu. O narsiais kariais pasivadinę kauniečiai „Studija red“ teisėjų pageidautos bombos nesusprogdino. Į finalą teisėjų sprendimu pateko Irina Nazarenko, Edvinas ir Eigilė bei „Gelmė“.  

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.