Specialus lrytas.lt balsavimas: išsirink savo Romeo ir Džiuljetą!

TV3 projektas „Romeo ir Džiuljeta” juda aukščiausio kulminacinio taško link. Šou žiūrovų laukia dvi svarbiausios tiesioginės laidos ir pagaliau paaiškės, kuris vaikinas ir kuri mergina pelnys pagrindinį prizą – Romeo ir Džiuljetos vaidmenis.

Bjelle ir Tadas.<br>D.Umbraso nuotr.
Bjelle ir Tadas.<br>D.Umbraso nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2013-11-11 18:25, atnaujinta 2018-02-20 10:58

Gruodžio 10 d. Kauno „Žalgirio” arenoje ir gruodžio 15 d. Vilniaus „Siemens” arenoje jie debiutuos kultinės roko operos „Meilė ir mirtis Veronoje” naujausioje versijoje „Romeo ir Džiuljeta” ir taps ryškiausiomis jos žvaigždėmis.

Praėjusioje laidoje roko operos vyriausiasis režisierius Kęstutis Jakštas paskelbė, kaip suporuoti likusieji 8 dalyviai tęs savo kovą dėl pagrindinių įsimylėjėlių vaidmenų: Ilja ir Silvija, Vilija ir Jonas, Bjelle ir Tadas, Liepa ir Martynas. Šeštadienį, lapkričio 16 d. būtent tokios poros susirungs dėl lemtingo bilieto į finalą. Pusfinalyje nuo pat pirmų laidos akimirkų galės balsuoti ne tik komisija, bet ir TV3 žiūrovai.

Lrytas.lt klausia TAVO nuomonės: ar TAVO požiūris sutampa su režisieriaus verdiktu? O gal roko operos scenoje nori pamatyti kitokį duetą? Kuri projekto dalyvė yra verčiausia tapti Džiuljeta ir kuris vaikinas yra pats geriausias Romeo? Balsuok iki šeštadienio, lapkričio 16 d. Rezultatai bus paskelbti šeštadienį, 19 val. TV3 muzikiniame šou „Romeo ir Džiuljeta“.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.