Paaiškėjo galutinis „X Faktoriaus“ dalyvių dvidešimtukas

Iki TV3 muzikinio šou „X Faktorius“ tiesioginių transliacijų liko visai nedaug. O jų belaukiant televizijos žiūrovai supažindinami su balsingaisiais lietuvaičiais.

„X Faktoriaus“ laidos iš krūrybinės stovyklos akimirka.<br>TV3 nuotr.
„X Faktoriaus“ laidos iš krūrybinės stovyklos akimirka.<br>TV3 nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Nov 17, 2013, 8:08 PM, atnaujinta Feb 20, 2018, 7:55 AM

Sekmadienio laidoje – antroji „X Faktoriaus“ atrankas įveikusiųjų diena projekto stovykloje. Druskininkuose apsistoję dainorėliai visai neturėjo laiko ilsėtis ar mėgautis SPA procedūromis. Jie jau buvo gavę užduotis sukurti dainas, kuriose būtų teisėjų nurodyti žodžiai, tokie kaip sausainiai ar lempa, tad geriausia, ką per naktį atlikėjai sugebėjo sukurti, buvo frazė „iš lempos“.

Projekto stovykloje potencialius „X Faktoriaus“ dalyvius choreografai privertė pajudėti. Tiesa, kai kurie neatlaikė intensyvios choreografijos repeticijos, o kai kurie išvis joje nedalyvavo.

Psichologė iš Lazdijų Kristina nedalyvavo repeticijoje ir nė nesiruošė choreografijos egzaminui, nes visai neseniai buvo susilaužiusi koją. Repeticijoje nebuvo ir linksmojo žemaitukų Lino ir Ovidijaus dueto. Pasirodo, Linas buvo ligoninėje.

„Aš manau, kad žingsneliai – ne pats svarbiausias dalykas. Svarbiausia, parodyti, kad tu gali judėti“, - sakė Ovidijus.

Regimantas su Samanta nesilankė nei treniruotėje, nei egzamine ir nepateikė jokio pasiteisinimo. Teisėjų sprendimu šis duetas buvo pašalintas iš projekto.

„Tikiuosi, kad tai bus pamoka tiems, kurie dar abejoja, ar disciplinos reikia“, - griežtai pasakė teisėja Rūta Ščiogolevaitė.

Didžiausia problema ta, kad Regimantas turėjo akompanuoti gitara seserų duetui. Regimantui iškritus iš projekto jos liko be muzikos. Kol grupėmis suskirstyti dalyviai bandė sužavėti komisiją, seserys bandė išmokyti kitai komandai priklausantį vaikiną išmokyti savo sukurtos dainos akordų.

Ir joms pavyko! Žemaitiškai uždainavusios merginos sugebėjo prajuokinti ir teisėjus, ir savo konkurentus. Jų pasirodymas buvo palydėtas audringomis ovacijomis.

„Ačiū, sesės! Jūs labai pakėlėte mūsų perklausos nuotaiką“, - džiaugėsi teisėjai.

Jie visi lyg susitarę tikino, kad ši stovyklos diena daug geresnė už praėjusią. Bene visi atlikėjai sugebėjo patobulėti.

Teisėjų kėdėse sėdintys R.Ščiogolevaitė, Saulius Urbonavičius-Samas, Saulius Prūsaitis ir Marijonas Mikutavičius gavo ne ką lengvesnę užduotį nei jiems dainavę tautiečiai. Jie turėjo atrinkti geriausius atlikėjus, kurie galės eiti ruošti namų darbų.

Teisėjams bandant atrinkti geriausius kilo ne vienas ginčas. Visi kovojo už savo favoritus, kurie neatrodė tokie ryškūs kitų akyse.

Į sekantį etapą pakliuvę atlikėjai teisėjus turėjo sužavėti vos per 1 minutę 30 sekundžių.

„Nėra ko gailėtis, nes X Faktorių šiemet turėsime tikrai stiprų. Stipresnį negu praėjusiais metais“, - pasakė Rūta.

Galutinis teisėjų sprendimas vienus pradžiugino, kitus nuliūdino, o trečius – šokiravo. Kai kurių atlikėjų patekimą į projektą jų konkurentai negražiai vadino pokštu, tačiau teisėjų žodis jau ištartas.

Taip atrodo galutinis „X Faktoriaus“ dalyvių dvidešimtukas:

Grupės ir duetai:

Linas ir Ovidijus;

„YOLO“;

„Boyband“;

Seserys Barbora ir Veronika;

Viktorija ir Indrė.

Vaikinai:

Žygimantas Gečas;

Dainius Griesius;

Audrius Petrauskas;

Juozas Preikša;

Dovydas Buršteinas.

Merginos:

Ugnė Audzevičiūtė;

Neringa Marija Gailiušaitė;

Ieva Ščerbinskaitė;

Guoda Gailiūtė;

Vaiva Kalinauskaitė.

Vyresniųjų grupė:

Skaistė Karnuševičiūtė;

Andžela Adamovič;

Egidijus Žižiūnas;

Kristina Vištartienė;

Kristina Cibulsk.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.