Vyresnio amžiaus moters patekimą į „X Faktorių“ pokštu pavadinusi A.Adamovič atsiprašė

„Aš to tikrai nesitikėjau... Tikrai tikėjausi, kad bus kitas žmogus. Daug vertingesnis, mano nuomone, daug rimtesnis. Tiesiog dėl pokšto paimt žmogų...“ - mindžikuodama koridoriuje kalbėjo „X Faktoriaus“ dalyvė Andžela Adamovič (26 m.), kai teisėjų sprendimu į kitą projekto etapą pakliuvo ne jos draugė, o Kristina Vištarkienė (56 m.) iš Joniškio.

Daugiau nuotraukų (1)

Dovilė Lebrikaitė

2013-11-19 21:52, atnaujinta 2018-02-20 06:47

Tokia nuoširdi ir neapgalvota Andželos reakcija įsiutino televizijos žiūrovus. Anot jų, miela mergina tą akimirką parodė tikrąjį savo veidą. Tačiau pati atlikėja tikino, kad jos žodžiuose nebuvo nieko blogo.

„Aš laukiau savo draugės, o ji neišėjo. Todėl pasakiau, kad tikėjausi, jog bus atrinktas kažkas rimtesnis. Tai tiesiog mano nuomonė. Juk už mane irgi buvo daug geresnių ir ne visi jie praėjo į kitą etapą. Nemanau, kad mano nuomonė, jog už ponią Kristiną kažkas buvo geresnis, yra įžeidimas. Vis dėlto jeigu įžeidžiau, tai aš ponios Kristinos atsiprašau“, - naujienų portalui lrytas.lt sakė A.Adamovič.

Klasikinio dainavimo studijas baigusi Andžela tikisi, kad televizijos žiūrovai netrukus pamirš šį jos išsišokimą ir jis neturės įtakos balsuojant, jei Andželai pavyks pakliūti į geriausiųjų dvyliktuką. Juk muzikiniame konkurse ne užkulisiuose ištartus žodžius, o pasirodymą reikia vertinti.

„Portale lrytas.lt skaičiau komentarus ir pamačiau, kad žiūrovai jautriai sureagavo. Iš pradžių galvojau, neskaitysiu, nesinervinsiu, bet buvo per daug įdomu.

Buvo tokių juokingų komentarų, kad buvau gera mergaitė ir štai atsiskleidė visas mano vidus. Atleiskite, bet jūs matėte tik vieną milijoninę mano dalį. Kaip jūs galite apie mane kažką spręsti?“ - retoriškai klausė A.Adamovič.

Tuomet ji suvokė, kad kuo matomesnė ir žinomesnė taps, tuo daugiau komentarų išgirs apie save. Vieni jų bus gražūs, o kiti – net ir su keiksmažodžiais. Tokia šlovės kaina.

„Išprotėt galima, jeigu kreipi dėmesį į tokius dalykus. Juk yra visokių žmonių. Kai kurių sąžinė negraužia išsireikšti bjauriausiais žodžiais. Į juos stengsiuosi nekreipti dėmesio. Tikiuosi, kad man pavyks tai padaryti“, - sakė Andžela.

Šiuo metu Andžela niekur nedirba, tad visą savo energiją atiduoda pasiruošimui projektui „X Faktorius“ ir, kaip ji pati juokavo, gyvenimiškos laimės paieškoms. Nors ji trokšta laimėti muzikinį projektą, už pergalę Andželai svarbiau žinomumas, kurį televizija suteikia. Pasak jos, tai būtų dar vienas žingsnis didžiosios scenos link.

Tačiau kaipgi tas paslaptingasis x faktorius?

„Aš jo dar neatradau. Žinau, kad kažką turiu, bet dar nežinau, ką. Mano nuomone, tinkamiausi žodžiai jam apibūdinti būtų originalumas ir išskirtinumas“, - kalbėjo A.Adamovič.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.