TV šou „Romeo ir Džiuljeta“ nugalėjo Bjelle ir Tadas

Dviejų dainininkų vardai šeštadienio vakarą įrašyti Lietuvos muzikos istorijoje. TV3 eteryje vyko muzikinio šou „Romeo ir Džiuljeta“ superfinalas. Jo pabaigoje paaiškėjo, kurie dainininkai atliks pagrindinius vaidmenis naujai statomoje Kęstučio Antanėlio ir Sigito Gedos roko operoje „Meilė ir mirtis Veronoje“ (naujasis pavadinimas - „Romeo ir Džiuljeta“). Dėl šios galimybės rungėsi trys poros – Liepa Mondeikaitė su Martynu Kavaliausku, Raminta Naujanytė-Bjelle su Tadu Juodsnukiu ir Silvija Pankūnaitė su Ilja Aksionovu. Po dviejų valandų kovos paskelbti nugalėtojai - visą laiką pirmavę Bjelle ir Tadas.

Projektą laimėjo Tadas ir Bjelle.<br>D.Umbraso nuotr.
Projektą laimėjo Tadas ir Bjelle.<br>D.Umbraso nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Nov 23, 2013, 7:08 PM, atnaujinta Feb 20, 2018, 4:52 AM

Įspūdingi „Romeo ir Džiuljetos“ koncertai gruodžio 10 dieną įvyks Kauno „Žalgirio“, o gruodžio 15 dieną – Vilniaus „Siemens“ arenoje.

Superfinalo dalyvius vertino komisija, kurioje dirbo operos atlikėja Sigutė Stonytė, aktorius Ramūnas Rudokas, baleto šokėjas Nerijus Juška ir prodiuseris Dominykas Kubilius.

Visos trys atlikėjų poros paskutinės kovos metu atliko po tris kūrinius.

Pateikiame finalo eigą:

Pirmieji scenoje – Liepa ir Martynas.

Duetas surengė jausmingą pasirodymą  - elegantiškai pasipuošusiems atlikėjams asistavo šokėjai.

„Bent jau aš nesu matęs, kad žmonės taip išgyventų šią dainą", - pasirodymą gyrė D.Kubilius.

„Projektas padarė savo. Nuo pirmo numerio aišku, kad esate rimti ir atsakingi. Jūsų šiluma maloniai nuteikia", - pritarė S.Stonytė.

R.Naujanytei - Bjelle ir T.Juodsnukiui talkino su didžiuliais burbulais šokanti grupė. Duetas lyriškai sudainavo dueto „Lemon Joy" hitą „Baltoj tyloj" ir pasirodymo pabaigoje susiglaudė kaktomis.

„Tai neverta finalo. Kas čia per balionai, kas čia per daina? Mes su Juška galime taip padainuoti", - duetą sudirbo R.Rudokas.

„Tadai, reikia daugiau jausmo", - patarė N.Juška.

TV transliacijos žiūrovai balsuoja nuo pat šou pradžios. Paskelbta, kad šiuo metu pirmauja Liepa ir Martynas, surinkę per 2600 balsų. Paskutiniai kol kas - Ilja ir Silvija.

Atėjus šios poros eilei pasirodyti, žiūrovai scenoje pamatė mažytį spektakliuką. Manto Jankavičiaus hitą „Čiuožki“ duetas dainavo po skėčiu, pasipuošę lietpalčiais. Sutaršyti Iljos plaukai atrodė lyg permirkę, viename epizode atlikėjas „mynė“ dviejų šokėjų suformuotą gyvąjį „dviratį“.

„Galėjote pasirodyti energingiau, išbuvote saugioje zonoje“, – priekaištavo S.Stonytė.

„Šiandien pirmas kartas, kai Iljoje pamačiau jausmą“, – palankiau nusiteikęs buvo D.Kubilius, vis dėlto pasigedęs ryškesnės S.Pankūnaitės vaidybos: „Iljos plaukai šlapi, bet Silvijos net akys nesudrėko“.

Po šių pasirodymų pirmąjį verdiktą paskelbė komisija. Kol kas komisijos lentelės priekyje – po 36 balus gavę Bjelle ir Tadas bei Liepa ir Martynas. Trečioje vietoje – 33 balus gavę Silvija ir Ilja.

Antrąjį turą pradėję Liepa ir Martynas atliko Bryano Adamso ir Mel C hitą „When You're Gone“. Liepa rodė „tiltelį“ ir grojo įsivaizduojama gitara, o Martynas darė atsispaudimus, pasiremdamas kumščiais.

„Donato Montvydo šuoliai atsigulus, ABBA juostelė ant galvos“, – juokėsi D.Kubilius.

„Pusę pasirodymo „chaltūrinot“, pusę „pavarėt“ kaip reikia. Iš pradžių man trūko „draivo“, – neslėpė N.Juška, R.Rudoką praminęs „žydroku“.

„Jūs labai stengėtės dėl žiūrovų. Todėl sveikinu“, – sakė S.Stonytė.

Vėl paskelbti žiūrovų balsavimo rezultatai. Į priekį išsiveržė Silvija ir Ilja su daugiau nei 5500 balsų, visai nedaug atsilieka Liepa ir Martynas, trečioje vietoje – Bjelle ir Tadas.

Antram pasirodymui į sceną žengę Tadas ir Bjelle užsimojo apžioti didelį kąsnį – užtraukė nemažo meistriškumo reikalaujančią Andrea Bocelli ir Celine Dion dainą „The Prayer“. Pasirodymą pora baigė bučiniu.

D.Kubilius sulaužė finalo taisykles – iškart paskelbė, kad iš jo Tadas ir Bjelle gaus dešimtuką. O R.Rudokas susižavėjimą pareiškė, atsistodamas ir balbatuodamas itališkai.

„Žavi pora. Tado balsas – ypatingas. Bjelle linkiu daugiau pasitikėti savimi“, – komentavo S.Stonytė.

Antrąjį kovos raundą baigė Silvijos ir Iljos pasirodymas – jausmingąją Serge'o Lamos dainą „Je suis malade“ dainininkai traukė, stovėdami didžiuliame paveikslo rėme, už nugaros ekrane tiksint gigantiškam laikrodžiui.

R.Rudokas po šio pasirodymo jau pratrūko komplimentais prancūzų kalba.

Atėjo metas antrajam komisijos balsavimui.  Po jo ir komisijos, ir žiūrovų balsavime pirmauja Bjelle ir Tadas. Antroje vietoje, sumuojant balus, yra Silvija ir Ilja, trečioje – Liepa ir Martynas.

Paskutinis, lemiamas iššūkis dainininkams – roko operos „Meilė ir mirtis Veronoje“ arijos. Pirmieji – gana ramiai kūrinį sudainavę Liepa ir Martynas.

„Man labai patiko Liepos trapumas. Čia ji buvo tokia, kokia yra užkulisiuose. Super natūrali“, – gyrė D.Kubilius.

Ar Bjelle ir Tadas nepraras lyderystės superfinale, lemia ir paskutinis pasirodymas – su kopėčiomis ir dideliu ekrane spindinčiu mėnuliu. Pasirodymas vėl pasibaigė bučiniu.

„Kopėčių tikrai nereikėjo. Ne jūsų tai sumanymas, ir tai jautėsi“, – sakė R.Rudokas.

Jam pritarė N.Juška: „Reikėjo kraną įvaryti į studiją ir lipti tiesiai į mėnulį“. Šokėjas paprašė dueto prieiti ir apdovanojo Bjelle bučiniu.

Žiūrovai balsuoja toliau. Pirmojoje jų lentelės vietoje išlieka Bjelle ir Tadas, surinkę per 15 tūkst. balsų. Antroje vietoje – Silvija ir Ilja, treti – Liepa ir Martynas.

Po reklaminės pertraukos ant kulnų Bjelei ir Tadui pradėjo lipti Silvija ir Ilja. Jie atsiliko vos pora tūkstančių balsų.

Tai paskelbus pora atliko trečiąją savo dainą.

„Mano balsas priklausys nuo to, kaip M.Stasiulis atliks maestro Egidijaus Dragūno dainą“, – teigė komisijos narys Dominykas.

Projekto vedėjas atliko E.Dragūno dainą „Kontrolinis šūvis“, prajuokindamas komisiją ir publiką.

R.Rudokas 10 balų skyrė Bjellei ir Tadui. N.Juška taip pat daugiausia balų skyrė Bjellei ir Tadui. S.Stonytė didžiausias simpatijas už trečiąjį pasirodymą taip pat skyrė Tadui ir Bjellei. D.Kubiliaus pasirinkimas buvo toks pats.

Bjelle ir Tadą mylimiausia pora išrinko ir portalo lrytas.lt skaitytojai.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.