J.Nainys ir R.Mackevičius savo provokacijomis iš proto ves ir politikus, ir dainininkus

Jau antradienį portale lrytas.lt startuoja Lietuvoje dar neregėto formato internetinė laida „Provokacija!“. Vedėjai Jonas Nainys ir Rolandas Mackevičius aštriai provokuos žinomus Lietuvos žmones. Ant vaikinų kabliuko užkibs ne tik pramogų pasaulio žvaigždės, bet ir šiuo metu didžiausio dėmesio centre esantys politikai.

Provokacijų meistrai J.Nainys ir R.Mackevičius pažada, kad žiūrovai patirs mažiausiai lengvą šoką.
Provokacijų meistrai J.Nainys ir R.Mackevičius pažada, kad žiūrovai patirs mažiausiai lengvą šoką.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Nov 25, 2013, 9:40 PM, atnaujinta Feb 20, 2018, 3:58 AM

Naujo videoprojekto kūrėjai teigia, kad šis darbas jiems labai tinka: „Mes ilgus šešerius metus tam ruošėmės, skambinėjome, o dabar atsirado kūrybinė komanda, su kuria visa tai perkeliame į videoformatą.“

Ši internetinė laida – tarsi naivumo testas. „Mes esame plėšrūnai, pradedame nuo aukščiausios valdžios“, – teigia J.Nainys. Anot jo kolegos R.Mackevičiaus, laida žmones privers juoktis, o provokacijų aukas – nejaukiai jaustis.

Tiesa, patys provokatoriai pasakoja, kad po nufilmuotų kelių provokacijų jų aukos šaukė, pyko, o kai kurios su šypsena sutiko laidos kūrėjų parengtą pokštą. Vaikinai labiausiai liūdi, kad pirmą kartą apsilankę Seime už provokaciją buvo greitai išmesti. Beje, šias provokacijas būtinai pamatys lrytas.lt lankytojai.

Ar vienas garsiausių Lietuvos politikų priims tariamo teatro režisieriaus Oskaro Koršunovo pasiūlymą suvaidinti Hamletą? Kaip šou verslo įžymybės reaguos į išgalvotos plastinės chirurgijos klinikos siūlymą nemokamai pasididinti krūtis? Jau šį antradienį tik portale lrytas.lt žiūrėkite pirmą laidą „Provokacija!“.

Provokacijų meistrai J.Nainys ir R.Mackevičius pažada, kad žiūrovai patirs mažiausiai lengvą šoką ir kviečia komentaruose spėlioti, kas bus pirmoji jų auka. Tai bus gražiausia Seimo narė, šviesiaplaukė, 168 cm ūgio.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.