„Šok!“ finalininkai demonstruoja pavydėtiną vienybę

Nacionalinio šokio talentų konkurso „Šok!” pirmoji finalo tiesioginė transliacija sekmadienį parodė, kaip žiūrovai yra išsiilgę šokių projektų – LRT didžioji studija lūžo nuo gerbėjų antplūdžio.

Julijus.
Julijus.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Nov 26, 2013, 5:09 PM, atnaujinta Feb 20, 2018, 3:32 AM

Tokiam žiūrovų entuziazmui studijoje ir prie televizijos ekranų „Šok!“ dalyviai neliko skolingi – parengė 13 įspūdingų pasirodymų, o scenoje išpildė 13 kvapą gniaužiančių profesionalių šokio stilių bei kardinalių sceninių įvaizdžių transformacijų.

Pirmojoje finalo laidoje buvo lemta šou palikti net trims dalyviams. Bendru šokio profesionalų – teisėjų Birutės Letukaitės, Gyčio Ivanausko, Jūratės Sodytės, Dainiaus Žebrausko-Skruzdėliuko – ir LRT žiūrovų sprendimu projektą paliko solidžiausia dalyvė, šokančia močiute vadinama Angelytė Paulaitienė. „Aš savo misiją projekte atlikau – parodžiau, kad tokio amžiaus žmonės puikiai gali šokti“, –nepalankią situaciją brandžiai pakomentavo A. Paulaitienė.

Penkias savaites balsavę už geriausią į finalą nepatekusį dalyvį, projekto gerbėjai į finalą išsiuntė grupę „Ami“. Tačiau, deja, čia jai teko pabūti visai neilgai – pirmasis finalas jiems tapo ir paskutiniu.

Didelę nuostabą ne tik žiūrovams, bet ir projekto dalyviams sukėlė gatvės šokėjo, teisėjų ir choreografų išliaupsinto, neabejotino talento Julijaus Nosovo iškritimas. Tačiau užuot tyliai trynę rankomis atsikratę stipraus konkurento, socialiniame tinkle dalyviai stebėjosi ir reiškė paramą Julijui.

Airida Gudaitė iš dueto „Low Air“ prisipažino Julijų laikiusi rimčiausiu konkurentu ir nuoširdžiai stebėjosi, kodėl jis nesulaukė palaikymo iš draugų ir užauginto didelio būrio gerbėjų. „Netikėta, bet, manau, ir pats žinai, kad vertas esi daug daugiau!“ –pavydėtiną šokėjų solidarumą ir kolegišką palaikymą pademonstravo Airida.

Talentingi žmonės lengvai pripažįsta kitų talentą, o šokėjai išsiskiria dar ir tuo, jog iš širdies mėgaudamiesi tuo, ką daro – išlaiko sveiką konkurenciją. Po pirmojo finalo ant parketo liko kautis 10 išskirtinių dalyvių. Kuo šįkart taps ir kokius dar nebandytus šokių stilius bus priversti įvaldyti finalistai? Pilna staigmenų, naujų įspūdingų šokio spektaklių ir nuoširdžių dalyvių jausmų – antroji „Šok!“ finalo laida jau šį sekmadienį, 18.30 val. per LRT televiziją.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
„Nauja diena“: Lietuvos narystės NATO metinės – ar iššūkių daugiau?