Pirmoji laidos „Provokacija!“ su J.Nainiu ir R.Mackevičiumi auka – V.Vonžutaitė

Antradienį naujienų portale lrytas.lt startuoja internetinė laida „Provokacija!“. Jos vedėjai Jonas Nainys ir Rolandas Mackevičius aštriai provokuoja žinomus Lietuvos žmones.

Laidoje „Provokacija!“ J.Nainys ir R.Mackevičius provokuos žinomus Lietuvos žmones.
Laidoje „Provokacija!“ J.Nainys ir R.Mackevičius provokuos žinomus Lietuvos žmones.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Nov 26, 2013, 12:45 PM, atnaujinta Feb 20, 2018, 3:44 AM

„Šitos provokacijos, kurias mes dabar darome, yra tokios baisios, kad baisiau jau nebegalėjau sugalvoti. Išsigąstu pats, kai pagalvoju, ką darau“, – savo kuriamą laidą apibūdino J.Nainys.

Jau pirmojoje laidoje „Provokacija!“ Jonas ir Rolandas įrodė, kad provokacijos yra jų „arkliukas“. Jono ir Rolando išgalvota istorija patikėjo juodosios buhalterijos bylos žvaigžde vadinama Vitalija Vonžutaitė.

Apsimetęs dizaineriu Juozu Statkevičiumi Rolandas paskambino politikei ir pasiūlė jai tapti jo kolekcijos veidu. Po neilgų įtikinėjimų V.Vonžutaitė sutiko susitikti su „dizaineriu“ Vilniaus senamiestyje įsikūrusiame drabužių salone.

Čia jos laukė dizainerio asistentu apsimetantis J.Nainys, jis pasakė, kad J.Statkevičius vėluos. Jiems lūkuriuojant dizainerio Jonas kalbėjosi su V.Vonžutaite bandydamas išsiaiškinti, ar ji galėtų eiti podiumu. Provokatorius ilgai politikės nekankino ir padavęs jai žvyneliais puoštą suknelę paprašė eiti jos pasimatuoti.

Vos tik Vitalija pasipuošė, prie jos priėjo R.Mackevičius. Tą akimirką politikė suprato, kad ją „išdūrė“. Nė kiek neįsižeidusi moteris juokėsi, kad bet kokiu atveju suknelė, kurią ji matavosi, buvo nuostabi.

Laida „Provokacija!“ – kiekvieną antradienį ir ketvirtadienį nuo 12 val. naujienų portale lrytas.lt.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.