G.Vaitkutė perrašė „Auksinio Balso“ istoriją

Šį šeštadienį „Auksinis Balsas“ šoks Latino ritmu – būtent tokia tema karaliaus LRT projekte. Šis vakaras ypatingas ir tuo, jog tai – paskutinis iškritimo vakaras – į finalą, vyksiantį jau gruodžio 7 dieną, pateks tik penki iš likusių šešių projekto dalyvių.

Tuo tarpu G.Vaitkutė džiaugėsi, kad išsipildė jos svajonė.<br>J.Stacevičiaus nuotr.
Tuo tarpu G.Vaitkutė džiaugėsi, kad išsipildė jos svajonė.<br>J.Stacevičiaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2013-11-28 15:53, atnaujinta 2018-02-20 02:33

Latino vakaro filmavime netrūko ekspresijos ir emocijų, tačiau labiausiai išsiskyrė dainininkė Girmantė Vaitkutė. Ji pirmą kartą per abu projekto sezonus uždainavo a capella – be muzikinio pritarimo. Šis dainininkės sprendimas nepaliko abejingų komisijos narių. Dirigentas V.Lukočius G.Vaitkutę sveikino perrašius projekto istoriją, o vaizdingų posakių nestokojanti Z.Kelmickaitė Girmantės drąsą sulygino su „Ėjimu nuogai į dilgėles“.

„Nors galėjote pasirinkti bet kokį kūrinį ir jį puikiai sudainuoti, pasirinkote tokį. Čia juk neturėjote, už ko pasislėpti!“ teigė komisijos narė.

Tuo tarpu G.Vaitkutė džiaugėsi, kad išsipildė jos svajonė. „Nepaprastai norėjau sudainuoti šią dainą, tik niekaip neatrasdavau progos. Džiaugiuosi, kad projekte turėjau galimybę tai padaryti. Tikiuosi žiūrovams patiks“, šypsojosi dainininkė.

„Auksinio balso“ transliaciją per LRT jau šį šeštadienį. Projekte taip pat dalyvauja Jeronimas Milius, Jokūbas Bareikis, Shorena Janiashvili, Evelina Sašenko ir Liudas Mikalauskas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.