M.Šalčiūtė pasiūlė gerbėjams išrinkti jai šukuoseną

Naujausia laidos „Monikos kokteilis“ tema – kardinalūs pokyčiai. Šia proga laidos žvaigždė Monika Šalčiūtė apsilankė perukų salone, nes, anot Monikos, plastinės operacijos yra nepateisinamas dalykas.

Monikai patiko perukai, nes jais nereikia rūpintis kaip savo natūraliais plaukais.<br>M.Dulinsko nuotr.
Monikai patiko perukai, nes jais nereikia rūpintis kaip savo natūraliais plaukais.<br>M.Dulinsko nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Nov 28, 2013, 12:00 PM, atnaujinta Feb 20, 2018, 2:41 AM

Vos atėjusi į perukų saloną M.Šalčiūtė pasiėmė šviesių plaukų peruką: „Visada norėjau būti blondine, bet man buvo labai baisu, kad žmonės manęs nebeatpažins.“

Monika tikino, kad su peruku jaučiasi itin keistai, tačiau jai perukai patiko, nes jais nereikia rūpintis kaip savo natūraliais plaukais.

Štai juodų plaukų perukas Monikai visai nepatiko. Ji tikino, kad juoda spalva ją slegia. Įvairių ilgių ir spalvų perukus išbandžiusi M.Šalčiūtė surado garbanotų plaukų peruką.

„Liūtas karalius! – kvatojosi Monika staipydamasi prieš veidrodį. – Jei pradėčiau dainuoti, užsidėčiau tokį peruką. Tikrai išsiskirčiau. Net balso gero nereikėtų.“

Monika paprašė laidos žiūrovų įvertinti, kokia šukuosena jai labiausiai tiko. Vis dėlto mažai tikėtina, kad mergina ryšis eksperimentuoti su savo plaukais, mat iki šiol jų dar niekada nedažė.

„Koks gimei, toks gimei. Reikia mylėti tai, ką davė tėvai. Baisių žmonių nėra. Visi gražūs, tik skirtingi“, – šypsojosi Monika.

Laida „Monikos kokteilis“ – kiekvieną ketvirtadienį ir šeštadienį nuo 12 val. naujienų portale lrytas.lt.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.