„Taip, šis mūsų sceninis įvaizdis iš tiesų labai seksualus. Mano ir merginų iškirptės skirtingos, kad nebūtų nuobodu“, - šypsojosi užkulisiuose N.Bunkė.
Labiausiai iš „Skonio“ dalyvių patiekalų jai patiko Algirdo Liebaus pagamintas avies kepenėlių delikatesas. „Patiko ir pats dalyvis, nes yra mūsų gerbėjas ir moka visas mūsų dainas“, - sakė N.Bunkė.
Scenos diva prisipažino, kad labai mėgsta gaminti. „Gaminau daugiausiai iš visų „Pop ladies“ merginų. Dabar mano firminis patiekalas – pagal Oksanos Pikul receptą ruošti vištų sparneliai saldžiarūgščiame padaže. Gudrybė ta, kad sparnelius reikia iš pradžių apvirti ir tik tada kepti, o į kepimo pabaigą užpilti padažą su soja, kad jis karamelizuotųsi sykiu su sparneliais“, - virtuvės subtilybes atskleidė Natalija, pridūrusi, kad patiekalas visada sulaukia pasisekimo tarp svečių.
„Todėl dabar jį gaminu vos ne kas antrą dieną“, - kalbėjo N.Bunkė.