Per „Lietuvos ryto“ televiziją - nežinomos H.Daktaro gyvenimo akimirkos

Ar tiesa, kad už kruvinus nusikaltimus iki gyvos galvos nuteistas nusikaltėlių šulas Henrikas Daktaras savo artimiesiems buvo dėmesingas ir mylintis?

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Dec 2, 2013, 11:22 AM, atnaujinta Feb 20, 2018, 1:08 AM

„Lietuvos ryto“ televizija parengė laidų ciklą apie garsiausią lietuviškos mafijos veikėją H.Daktarą. Įvadinėje laidoje „Daktarai. Pirmasis kraujas“ žurnalistai analizuos jo kriminalinį ir žmogiškąjį portretą, peržvelgs Daktarų gaujos susiformavimo ir įsigalėjimo istoriją.

Kalbama, kad H.Daktaro charakterį suformavo dar vaikystėje bejėgiškai gniaužtas pyktis, kai jis matydavo, kaip girtas tėvas muša jo motiną.

Pokalbiai su nusikaltėlių šulu, jo žmonos Ramutės liudijimai, kriminalistų pasakojimai atskleis tikrąjį kruvinos Daktarų grupuotės vadeivos veidą.

H.Daktaro žmonai laidoje teks išskirtinis dėmesys.

Juk šios moters ištikimybės galėtų pavydėti net ir italų mafijos bosai. R.Daktarienė papasakos, koks jos vyras buvo šeimoje ir kaip ji reagavo išgirdusi, kad sutuoktiniui skirta kalėjimo iki gyvos galvos bausmė.

„Lietuvos ryto“ TV, 22 val.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.