Homofobą P.Gražulį supykdė J.Nainio provokacija

Studentų atstovybės nariais apsimetę Jonas Nainys ir Rolandas Mackevičius sugalvojo paprovokuoti Seimo narį Petrą Gražulį. Jie jam įteikė peticiją, kurioje reikalaujama išmesti jį iš universiteto dėl homofobiškų pažiūrų.

R.Mackevičius ir J.Nainys apsimetė studentais, siekiančiais pašalinti iš universiteto P.Gražulį dėl jo homofobiškų pažiūrų.
R.Mackevičius ir J.Nainys apsimetė studentais, siekiančiais pašalinti iš universiteto P.Gražulį dėl jo homofobiškų pažiūrų.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Dec 3, 2013, 12:00 PM, atnaujinta Feb 20, 2018, 12:32 AM

„Man labai reikia su jumis pakalbėti. Aš norėčiau jums įteikti peticiją“, - pokalbį su Seimo nariu pradėjo J.Nainys.

„Kokią peticiją? Pederastų? Aš nevaikščiosiu, kur man pederastai lieps vaikščioti“, - šiurkščiai atkirto P.Gražulis.

Vis dėlto provokatoriai nenusileido ir patys atvyko prie Seimo. Laidos „Provokacija“ redaktorė, apsimetusi žurnaliste, ėmė klausinėti politiko, ką jis mano apie tai, kad jį nori pašalinti iš universiteto dėl jo homofobiškų pažiūrų. Su ja politikas kalbėjo daug kultūringiau.

„Aš manau, kad reikia kovoti, kad nebūtų jokio homoseksualumo propagavimo Lietuvoje. Tą dariau, darau ir savo pozicijos nekeisiu. Nejaugi homoseksualai yra tokie įtakingi, kad vadovautų universitetui?“ - pastebėjo P.Gražulis.

Galų gale Seimo narys demonstratyviai numetė ant grindų J.Nainio ir R.Mackevičiaus paruoštą peticiją ir išėjo. Laidos „Provokacija!“ kūrybinė komanda pasivijo P.Gražulį ir paaiškino jam, kad visa ši istorija – tai tik pokštas. Tokia žinia itin pradžiugino politiką: „Eik tu sau! Bet vis tiek aš normaliai atstovėjau!“

Laida „Provokacija!“ – kiekvieną antradienį ir ketvirtadienį naujienų portale lrytas.lt.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.