Nuo žvaigždžių ligos R.Naujanytę-Bjelle saugo artimieji

Dainininkė Raminta Naujanytė-Bjelle (22 m.) galėtų mirti dėl meilės, todėl naujasis Džiuljetos vaidmuo naujai pastatytame miuzikle jai puikiai tinka. Atlikėja turi ir daugiau savybių, kuriomis dramaturgas Williamas Shakespeare’as apdovanojo savo romantiškąją heroję.

Naujoji Džiuljeta – dainininkė Bjelle save vadina ne šeimos, o meno žmogumi.<br>D.Umbraso nuotr.
Naujoji Džiuljeta – dainininkė Bjelle save vadina ne šeimos, o meno žmogumi.<br>D.Umbraso nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Laura Čaplinskaitė

Dec 3, 2013, 9:43 PM, atnaujinta Feb 20, 2018, 12:13 AM

Lietuvos muzikos ir teatro akademijoje kompoziciją studijuojanti Raminta, laimėjusi televizijos projektą „Romeo ir Džiuljeta” ir dainuosianti to paties pavadinimo miuzikle, išgarsėjo žaibiškai.

Bet ji ne tik mėgaujasi dėmesiu, bet ir jaučia didžiulę atsakomybę. Viešuoju transportu sostinėje važinėjanti jauna atlikėja pastebi smalsius žvilgsnius.

Tačiau žvaigždžių liga jai negresia – nuo jos Ramintą saugo artimieji. Vos išgirdę didybės gaidų, ją nuleidžia ant žemės.

„Jei tik pasireiškia pirmieji šitos baisios ligos simptomai, iškart gaunu vaistų nuo skausmo ir antibiotikų! Artimieji mane griežtai saugo nuo sužvaigždėjimo. Esu dėkinga tėvams už tai, kokią mane užaugino.

Jautriai reaguoju į atvirus tėvų sudrausminimus. Ir pati nemėgstu žmonių, kurie riečia nosį. Stengiuosi būti nuoširdi ir paprasta”, – kalbėjo Raminta.

O kiek joje yra romantiškosios Džiuljetos, kurios vaidmenį ji atliks didžiosiose Vilniaus ir Kauno arenose?

„Džiuljeta – labai moteriška, jausminga ir romantiška. Tokia esu ir aš! Man nesunku būti savimi, šis vaidmuo man puikiai tinka. Nebijau rodyti savęs įvairesnės. Pagaliau dar vieną mano veidą išvys gerbėjai”, – džiūgavo ji.

Širdies draugą Raminta turi. Jai svarbiausia, kad jis palaiko ir leidžia eiti savo keliu. O didžiąja savo meile ji vadina muziką – dėl jos ji, kaip Džiuljeta dėl Romeo, galėtų mirti.

„Esu ne šeimos, o muzikos žmogus. Aš gyvenu menu, kūryba”, – šyptelėjo pašnekovė.

Praėjusią savaitę Raminta ne tik repetavo savo vaidmenį, bet ir klausėsi nesiliaujančių sveikinimų. Begalinį žiūrovų palaikymą viso televizijos projekto metu jautusi atlikėja į sceną lipa tik todėl, kad yra šiltai sutinkama.

„Meluočiau sakydama, kad nesitikėjau pergalės! Tikėjau savimi, labai norėjau pergalės. Tik dėl tų, kurie mane palaikė, ir dainuoju. Mano gyvenimo tikslas yra daryti tai, kas man skirta. Tai yra muzika, kūryba, dainavimas”, – kalbėjo R.Naujanytė.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.