Dovanų čekis V.Matačiūnaitei virto kelione į Tailandą trims

Dainininkė Vilija Matačiūnaitė, iki metų pabaigos turėjusi apsispręsti, kokiai kelionei panaudos LRT televizijos muzikiniame projekte „Auksinis balsas" laimėtą 10 tūkst litų dovanų čekį, nutarė vykti į Tailandą, bet ne viena. Atlikėja į kelionę pakvietė dar du asmenis.

„Po pasirodymo sostinėje man tikrai reikės pailsėti!“, - neabejojo dainininkė.<br>D.Umbraso nuotr.
„Po pasirodymo sostinėje man tikrai reikės pailsėti!“, - neabejojo dainininkė.<br>D.Umbraso nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Dec 9, 2013, 1:07 PM, atnaujinta Feb 19, 2018, 10:10 PM

„Nors turėjau išvykti atostogauti iki Naujųjų metų, su kelionės organizatoriais susitariau, jog tai padarysiu sausį. Iki metų pabaigos dar turiu daug darbų, o 2013 – ųjų ir 2014 – ųjų sandūrą sutiksiu Vilniuje, „Siemens“ arenoje rengiamame „Auksinio balso“ Gala koncerte“, - sakė V.Matačiūnaitė.

Ji tvirtino negalėjusi atsisakyti progos Naujuosius metus sutikti ne poilsinėje kelionėje, o dirbdama. V.Matačiūnaitė tvirtino itin laukianti gruodžio 31 – osios koncerto ir ketina jam atiduoti visas kūrybines jėgas.

„Po pasirodymo sostinėje man tikrai reikės pailsėti!“, - neabejojo dainininkė.

Londone pastaruosius dvejus metus gyvenanti V.Matačiūnaitė į Tailandą vyks kartu su tame pačiame Europos didmiestyje įsikūrusia sese Asta bei draugu Mariumi. Pašnekovė pabrėžė, jog tai bus pakvaišusi trijų artimų draugų išvyka į egzotinę šalį. V.Matačiūnaitė ir jos kompanionai kelionės dovanų čekį iškeitė į lėktuvo bilietus. Kambarių viešbučiuose iš anksto trijulė neužsisakė ir nakvynei vietą mėgins susirasti išvykos metu.

„Elgiamės nutrūktgalviškai? Turbūt. Kokia bus kelionė net nenutuokiame. Ko bus daugiau – romantikos ar tragiškų momentų – paaiškės vėliau“, - įsitikinusi V.Matačiūnaitė.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.