I.Jankauskaitė – truputį vienuolė, šiek tiek pagonė ir net mažulėlę nuodėminga

Gyvos muzikos projektas „Lietuvos balsas“ LNK eteryje diktuoja ne tik kokybiškos muzikos madas. Čia siaučia ir nauji vedėjų aprangos vėjai. Dizainerė Julija Janus nusprendė išvaduoti Ingą Jankauskaitę iš tradicinio „formato“ suknelių ir kiekvienai transliacijai aktorę papuošia specialiai jai kurtais drabužių ansambliais.

Dizainerė Julija Janus nusprendė išvaduoti Ingą Jankauskaitę iš tradicinio „formato“ suknelių ir kiekvienai transliacijai aktorę papuošia specialiai jai kurtais drabužių ansambliais.<br>LNK nuotr.
Dizainerė Julija Janus nusprendė išvaduoti Ingą Jankauskaitę iš tradicinio „formato“ suknelių ir kiekvienai transliacijai aktorę papuošia specialiai jai kurtais drabužių ansambliais.<br>LNK nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Dec 11, 2013, 11:42 AM, atnaujinta Feb 19, 2018, 9:23 PM

Pirmąjį „Lietuvos balso“ finalų šeštadienį I.Jankauskaitė žiūrovus džiugino iš dilgėlių audinio pasiūtu, rafinuotai krentančiu kostiumu. O šiam šeštadieniui dizainerė „Lietuvos balso“ vedėjai paruošė pribloškiantį drabužių derinį.

„Tai bus fantastiškas, „sparnuotas“ siluetas, atskleisiantis šiaurietišką Ingos gožį. Drabužis su pagonišku, o gal net nuodėmingai vienuolišku charakteriu“, − paslaptingai kalba dizainerė. J. Janus užsimena, kad specialiai I.Jankauskaitei pasiūtas kostiumas – iš aksomo ir šilko. Dizainerė neabejoja, kad parinktas derinys scenoje suskambės kaip muzika.

„Inga – aktorė. Ji vilkės drabužį, kuris gali suteikti kelis veidus“, − pasakoja viena garsiausių šalies kūrėjų.

Antrasis „Lietuvos balso“ finalinių kovų TOP-12 jau šį šeštadienį tiesiogiai per LNK.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.