Penktajame „Naisių vasaros“ sezone – grafų apsimetėlių debiutas

Jau sausio 1-ąją LRT televizijos eteryje startuoja daugelio žiūrovų pamėgtas serialas „Naisių vasara“. Įprastą kaimo tematiką šiemet paįvairins netikėti siužeto vingiai. Visų pirma, šis sezonas, padovanosiantis net 80 serijų, privers žiūrovus atsigręžti į istoriją bei karts nuo karto perkels į XIX amžiaus Naisius. Be to, įprastą kaimo gyvenimą sudrums grafų apsilankymas bei netikėtos istorinio paveldo paieškos.

Penktajame „Naisių vasaros“ sezone – grafų apsimetėlių debiutas.<br>LRT nuotr.
Penktajame „Naisių vasaros“ sezone – grafų apsimetėlių debiutas.<br>LRT nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Dec 12, 2013, 5:50 PM, atnaujinta Feb 19, 2018, 8:45 PM

Slaptų kėslų vedini, į Naisių kaimą atklysta du jauni vyrai, prisistatantys bendruomenei archeologais. Kasinėjimais prisidengiantys jaunuoliai iš tiesų viliasi rasti kadaise Naisiuose paslėptą lobį. Istorija byloja, jog prieš kelis šimtmečius Naisių apylinkėse gyveno grafas Platonas Zubovas, kuris ne tik turėjo dvarą, bet ir nemažai turtų. Būtent jų paieškos naujajame serialo sezone labiausiai intriguos.

Naujų personažų – juodųjų archeologų – vaidmenys seriale patikėti dviem jauniems aktoriams: Dovydui Stončiui ir Antanui Kišūnui. Puikų apsimetėlių duetą kuriantys vyrai sako besidžiaugiantys, jog tapo ne šiaip eiliniais sukčiais, o trumpam įsijautė į kilmingų grafų vaidmenis. Tiesa, aktoriai prisipažįsta, jog blogiukų vaidmenys jiems ne naujiena – abiem ne kartą ir teatre, ir kine teko vaidinti ne pačios kilniausios sielos herojus.

Paklausti, ar slaptas archeologų planas atneš naudos ir ar bus rastas lobis, aktoriai ragina akylai stebėti serialą bei pažada, jog žiūrovų laukia ne viena kraują kaitinanti scena, priversianti ir aikčioti, ir juoktis.

„Kaimo žmones apgauti nėra taip lengva. Galbūt ankščiau jie buvo naivūs, patiklūs, kiek prisibijantys miestiečių, tačiau dabar kaimas, ypač jei tai Naisiai, tampa mažu miesteliu. Ten yra visos naujosios komunikacijos, todėl nemėgink atrodyt daugiau protingas ar tuo labiau – išdidus. Kaimo žmonės tokie patys kaip ir mes, tik pasirinkę kitokį gyvenimo būdą“, – mintimis dalinasi D. Stončius.

Ar pavyks grafams apsimetėliams išlipti sausiems iš balos ir ar atsiras Naisiuose visų taip laukiamas lobis? Visi atsakymai – jau nuo sausio 1-osios per LRT televiziją.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.