Provokacija! I.Burlinskaitei teko pasimatuoti seksualius Snieguolės drabužius

Provokacijomis šiurpinantys net Seimo narius Rolandas Mackevičius ir Jonas Nainys į savo pinkles įviliojo Indrę Burlinskaitę. Mergina sutiko tapti snieguole ir atėjo pasimatuoti specialiai jai paruošto kostiumo. Paklausta, kokią pinigų sumą ji norėtų gauti už vakarą, mergina prisitarė, kad ją tenkintų 1500 litų atlygis.

Provokacija! Ar I.Burlinskaitė sutiks tapti seksualia snieguole?
Provokacija! Ar I.Burlinskaitė sutiks tapti seksualia snieguole?
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Dec 12, 2013, 12:08 PM, atnaujinta Feb 19, 2018, 8:56 PM

Tačiau kalėdinis snieguolės vaidmuo nebuvo toks, kaip įprasta. I.Burlinskaitei teko pasimatuoti itin seksualius drabužius. Ilgi lakuoti aukštakulniai, ir aptempta lateksinė suknelė – maždaug taip apsirengusi šventėje turėjo pasirodyti merginų grupės „Projektas Kitokios“ narė. Vos pamačiusi jai skirtą aprangą I.Burlinskaitė sudvejojo ar neatrodys pernelyg vulgariai, tačiau pasimatuoti drabužius sutiko. „Čia panašiau į sriptizo šokėją“, – mintimis su drauge į saloną atvykusią bičiule dalinosi Indrė.

Galiausiai išbandžiusi kelias skirtingas sukneles ji nusprendė, kad šie kostiumai jai nelabai priimtini. Tačiau atmosferą praskaidrino netikėtai į išbėgę R.Mackevičius ir J.Nainys. Prisipažinę iškrėtę pokštą jie juokavo, kad suknelės Indrei visai tiko, tačiau pati mergina teigė įtarusi, jog „kažkas čia ne taip“. „Taip ir galvojau, kad čia kokia nors slapta kamera“, – juokėsi ji.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.