Vestuvinį žiedą A.Jagelavičiūtė slepia po ilgomis juodomis pirštinėmis

Ketvirtadienio vakarą Belmonto Karolio De Vimo malūno pokylių salėje vyko kulinarinio šou "Skonis" finalinės laidos filmavimas, į kurį susirinko būrys daugeliui puikiai pažįstamų pramogų pasaulio atstovų. Prašmatniame vakarėlyje pasirodė ir vos prieš kelias dienas už verslininko Manto Volkaus ištekėjus Agnė Jagelavičiūtė.

Renginio akimirka.<br>D.Umbraso nuotr.
Renginio akimirka.<br>D.Umbraso nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2013-12-12 18:20, atnaujinta 2018-02-19 20:45

Daugeliui buvo smalsu ant stilistės piršto pamatyti neseniai su mylimuoju sumainytus aukso žiedus, tačiau asmeninio gyvenimo per daug nemėgstanti viešinti Agnė gudriai išsisuko rankas paslėpusi po ilgomis juodomis pirštinėmis.

Į Belmontą ji atvyko vilkėdama juodomis odinėmis kelnėmis ir balta megzta palaidine. Žinoma moteris apsiavė ekstravagantiškus batus, kuriais buvo pasipuošusi ir savo vestuvių dieną. Vienai didžiausių savo gyvenimo švenčių ji pasirinko ir neįprastą juodą vestuvinę suknelę, kurią stilistei pasiuvo mados namai „Tiulio fėjos“.

Į kulinarinės laidos filmavimą taip pat atvyko Asta Valentaitė, Žilvinas Grigaitis, Kristina Brazauskienė, Irena Marozienė, Ruslanas Bolgovas, Gidonas Šapiro-Bilas ir daugelis kitų. Šampanas, limuzinai ir raudonas kilimams jiems - kasdienybė, tačiau šįkart jie neatsispyrė ir finalistų kulinariniams šedevrams bei tapo teisėjais.

Sausio 29 dieną LNK eteryje pasirodysiančioje laidoje bus paskelbtas šou nugalėtojas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.