„Lietuvos ryto“ televizijos ekranuose – spalvinga muzikos šventė

Šįvakar „Lietuvos ryto“ televizija kviečia pasinerti į įspūdingą šou – kanalas transliuos Amerikos muzikos apdovanojimų teikimo ceremoniją Los Andžele.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Dec 13, 2013, 4:06 PM, atnaujinta Feb 19, 2018, 8:24 PM

Amerikos muzikos apdovanojimais (AMA) buvo įvertinti populiariausi šių metų atlikėjai ir albumai. Ceremonija vyko Los Andželo teatre „Nokia“ lapkričio 24-ąją.

Vesti renginį buvo patikėta trims pramogų pasaulio įžymybėms: Kelly Osbourne, Jennifer Hudson ir Heidi Klum. Televizijos žiūrovams ceremoniją stebėti padės „Lietuvos ryto“ apžvalgininkas Ramūnas Zilnys.

Šiemet per ceremoniją Metų atlikėja buvo paskelbta popdievaitė Taylor Swift. Jai taip pat atiteko Mėgstamiausios kantri atlikėjos ir Mėgstamiausio kantri albumo („Red“), kurių laureatus balsavimu išrenka klausytojai, prizai.

Kitaip negu „Grammy“, kurių laimėtojus renka Muzikos įrašų akademijos nariai, AMA skiriami remiantis klausytojų ir muzikos pirkėjų balsavimu.

„Tikrai vos gaudau kvapą, – laiminga sakė 23 metų T.Swift. – „Red“ yra visai kitoks albumas nei tie, kuriuos įrašiau anksčiau, o priežastis, dėl kurios galėjau tai padaryti, yra gerbėjai.

Negaliu patikėti tuo, ką padarėte per pastaruosius metus. Šis albumas išėjo beveik lygiai prieš metus, o tai, kad 6 milijonai jūsų jį nusipirko, yra beprotiška.“

Tarp kitų didelių laimėtojų yra britų vaikinų grupė „One Direction“ ir Justinas Timberlake’as.

Šįvakar „Lietuvos ryto“ televizijos žiūrovų laukia įspūdingi šou, kuriuos per ceremoniją demonstravo atlikėjai.

Bene netikėčiausi – skandalingosios Lady Gagos su R.Kelly ir Katy Perry pasirodymai.

Lady Gaga ir R.Kelly pademonstravo puikiai parengtą savo dainos „Do What U Want“ numerį – suvaidino prezidento meilės romano sceną. R.Kelly vaizdavo prezidentą, o Lady Gaga – į Marilyn Monroe panašią meilužę.

Katy Perry vakarą pradėjo japoniška tema – vilkėdama kimono atliko savo naujausią hitą „Unconditionally“.

Užbaigti tris valandas trukusį šou buvo patikėta Miley Cyrus. Ji atliko hitą „Wrecking Ball“ virš jos scenoje kniaukiant didžiulei kompiuterinei katei.

„Lietuvos ryto“ TV, 21.50 val.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.